Bucuresti 01 noiembrie 2011 – Novensys va fi prezent cu stand propriu la cea de-a noua editie a Conferintei Internationale Logistica & Supply Chain, organizata de ARILOG in perioada 02 – 03 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti. Tema conferintei organizata in acest an este: Running  Your Agile Supply Chain.

In calitate de partener ARILOG cu traditie, Novensys va invita sa participati la aceasta editie a conferintei, unde veti putea afla mai multe privind abordarea specifica a implementarii  de solutii Supply Chain Management, prin prezentarea studiului de caz Coelco.

Astfel, in prima zi a conferintei, incepand cu ora 12.20, Daniel Baditoiu, Senior Consultant in cadrul Novensys va prezenta studiul de caz al implementarii solutiei Novensys for Warehouse, prezentarea avand titlul: Logistic Re-Engineering during a Warehouse Management System Implementation.

Scopul prezentarii acestui studiu de caz este de a face cunoscuta importanta implementarii unei solutii de Warehouse Management in orice tip de companie, care prin natura activitatii sale are o componenta de flux logistic. Totodata se doreste sublinierea faptului ca Novensys este capabila sa livreze solutii personalizate, bazate atat pe o intelegere a afacerii clientului precum si pe adaptabitatea solutiei implementate la fluxurile de lucru ale companiei.

„Novensys are o experienta indelungata in crearea de solutii inovatoare, adaptate necesitatilor clientilor sai. La standul Novensys veti putea vedea cele mai noi echipamente dedicate industriei: terminale mobile, imprimante. Prezenti la stand, profesionistii companiei vor oferi consultanta persoanelor care vor solicita serviciile Novensys.
Acestia vor recomada fiecarui potential client cea mai avantajoasa solutie pentru piata de logistica, distributie si transporturi. Ca intotdeauna, si in cadrul evenimentului, Novensys va oferi raspunsuri rapide si conditii flexibile”, a declarat Cezar Golumbeanu, President si CEO in cadrul Novensys.

Vizitatorii standului vor beneficia de informatii si consultanta din partea specialistilor Novensys pe intreaga durata a conferintei. Acestia vor oferi consiliere nu numai pentru produsele prezente la conferinta – special dedicate zonei de mobilitate – ci si pentru oricare dintre produsele sau solutiile aflate in portofoliul companiei, fata de care potentialii clienti au un interes special.

Despre evenimentele ARILOG – Evenimentele ARILOG sunt locul ideal pentru imbunatatirea comunicarii cu profesionisti din industria de Logistica & Supply Chain, unde vei putea beneficia de expunere in fata a peste 200 persoane. Acum ai ocazia unica de a maximiza imaginea companiei in fata unei audiente formata din top manageri si factori de decizie din industria de logistica & supply chain, reprezentanti ai celor mai importante companii romanesti din diverse domenii ale industriei, membri si simpatizanti ARILOG.

Cristina Dima, Corporate PR Manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here