Bucuresti 25 octombrie 2011 – Novensys a fost prezent la evenimentul Oracle OTN Developer Day, in calitate de partener Oracle, unde a sustinut o prezentare pe tema “Implementing Strong Authentication with Java”. Evenimentul a avut loc in data de 20 octombrie, la Hotel Intercontinental, sala Ronda si a inclus sesiuni referitoare la Java EE 6.

Prezentarea Novensys a fost sustinuta de Cristian Musat, Team Leader pe zona Middleware in cadrul Novensys si a oferit informatii privind implementarea unei solutii de internet banking mult mai complexe si in mod particular partea de management a identitatii utilizate pentru aceasta solutie.

De asemenea a fost explicata arhitectura solutiei utilizate de dezvoltare a codul software pentru autentificare / autorizare, semnaturi digitale, managementul tokenului si de audit completate cu un design de date si pachet de procese.
Acest eveniment se adreseaza dezvoltatorilor, project managerilor si arhitectilor de solutii software.
Despre Novensys – Cu o experienta de 15 ani  in solutii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Premium Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii Zebra, Datalogic, Printronix si Psion. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.

Cristina Dima, Corporate PR Manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here