realitatea mediaTrustul Realitatea Media si-a cerut insolventa, primul termen stabilit de instanta pentru analizarea acestei solicitari fiind 7 septembrie, potrivit site-ului Tribunalului Bucuresti. Dosarul a fost inregistrat pe 2 septembrie. Cererea insolventei nu presupune neaparat intrarea in faliment a unei companii.

Sebastian Ghita, care controleaza grupul de firme Asesoft, a preluat in octombrie 2010 managementul societatii Realitatea Media , care detine licentele audiovizuale pentru televiziunile Realitatea TV si The Money Channel, dar si pentru posturile de radio Realitatea FM si Guerrilla. Compania Asesoft a anuntat atunci ca intentioneaza sa faca o investitie de 75 de milioane de euro in urmatorii cinci ani in grupul controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Dupa mai multe luni de conflicte intre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita, omul de afaceri Elan Schwartzenberg a anuntat, pe 29 aprilie , ca a cumparat 91% din actiunile la Bluelink Comunicazione, actionarul majoritar al Realitatea Media, omul de afaceri detinand in prezent 82% din grupul media.

Ulterior, copiii lui Sorin Ovidiu Vintu au anuntat intr-o conferinta de presa ca tatal lor nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, Elan Schwartzenberg nu a putut fi contactat.

Contactat de MEDIAFAX, Sebastian Ghita a declarat ca nu poate da detalii despre acest subiect. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here