FRANKFURT, GERMANIA | UN NOU DIRECTOR DE DEZVOLTARE SE ALATURA ECHIPEI P3 DIN GERMANIA. PointPark Properties din Germania are un nou membru in echipa de management. Ingo Spangenberg a fost numit Director de Dezvoltare si Manager al P3 din Germania. Incepand cu 1 August, Ingo are responsabilitatea de a creste afacerea P3 din Germania.
Ingo Spangenberg este un expert recunoscut in domeniul commercial imobiliar din Germania, experienta lui fiind de 20 ani in achizitii, vanzari si inchirieri de spatii logistice. Multumita colaborarii apropiate cu investitorii, brokerii si clientii acestor spatii, el are o viziune speciala pentru piata de proprietati logistice din Germania, incluzand locatiile si cladirile aferente.

Ingo Spangenberg a obtinut diploma de inginer la Berlin Institute of Technology in 1992 cu specializarea pe Real-Estate. El si-a demonstrate abilitatile manageriale in pozitii de top management cum ar fi : Berlin Industrial Director la  Jones Lang LaSalle, Manager Industrial la Savills  si  CEO/COO Managing Director la Sirius Real Estate. Inainte sa se alature P3, a colaborat cu o firma de consultant imobiliara GREC GmbH, pe care a si detinut-o. Ca si responsabilitati zilnice, la Sirius, el a fost responsabil cu conducerea a peste 200 de angajati. Succesul lui include generarea  IPO pentru  Sirius Real Estate la  AIM in 2007.

“Ne bucuram ca Ingo s-a alaturat echipei P3 din Germania. L-am ales special pe el pentru cunostintele lui extraordinare al pietei din Germania si pentru calitatile lui indisputabile ca si manager. Cred ca cei 20 ani de experienta in industria imobiliara logistica reprezinta un mare castig pentru P3,” a declarat  Ian Worboys, CEO al P3.

“Am ales P3 pentru ca ofera o sansa unica de a creste o companie in cea mai larga economie din Europa cu ajutorul unora din cele mai bune echipe pe care le-am intalnit pe piata ”  adauga  Ingo Spangenberg.

Šárka Štěpánková, Group PR & Marketing manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here