Agentia Nationala a Functionarilor Publici, in colaborare cu Institutia Prefectului judetul Tulcea si Consiliul Judetean Tulcea au organizat in perioada 24 – 26 august 2011, la Tulcea, seminarul regional cu tema „Managementul resurselor umane in functia publica”.Evenimentul este al treilea de acest tip organizat in anul 2011, continuind seria acestor intalniri regionale, incepute in anul 2009, pentru care nu sunt percepute taxe de participare.
La seminar a participat un numar de 75 reprezentanti ai administratiei publice locale si ai serviciilor publice deconcentrate din judetele Tulcea, Galati, Bucuresti, Ilfov, Valcea, Calarasi, Ialomita si Arges.
Pe parcursul sesiunilor de instruire au fost dezbatute tematici precum etica, integritatea si disciplina in functia publica, intocmirea dosarului profesional, promovarea, avansarea, transformarea posturilor, structurile organizatorice, avizele, specialistii Agentiei raspunzind tuturor intrebarilor participantilor.
De asemenea, in cadrul seminarului, au fost prezentate si premiate ideile novatoare expuse de participanti – un nou concept introdus de ANFP in structura seminariilor regionale. Totodata, s-au expus informatii despre Conferinta Inovatie si Calitate in Sectorul Public, editia a IV-a, eveniment anual organizat de ANFP prin intermediul caruia sunt diseminate cele mai bune practici din administratia publica.
in prima zi a seminarului a avut loc o conferinta de presa sustinuta de catre presedintele ANFP, domnul Andras SZAKAL si de catre prefectul judetului Tulcea, domnul Vasile GUDU.
„Se implinesc 2 ani de la primul seminar regional, care a avut loc tot in orasul Tulcea si suntem bucurosi ca institutiile si autoritatile publice au primit cu interes deosebit initiativa noastra, fapt ce ne demonstreaza ca functionarii publici au nevoie de intalniri periodice cu specialistii ANFP, in scopul clarificarii unor aspecte intalnite in practica si al armonizarii activitatii cu cele mai recente modificari legislative” a precizat Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

Directia Comunicare si Relatii Internationale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here