Diversitatea culturii traditionale, in plan international. Timp de trei zile (5-7 august), Ambient a sustinut bogatia si diversitatea culturii traditionale, in plan international, prin intermediul unei manifestari care a transformat Sibiul in citadela folclorului international: Festivalul International de Folclor „Cantecele Muntilor”. Astfel, partener al festivalului, Ambient confirma inca o data grija pentru traditiile Sibiului si dorinta de a sustine valorile comunitatii.

Manifestarea este recunoscuta ca un eveniment de importanta majora in calendarul actiunilor culturale locale, nationale si internationale. Astfel, cantecul si jocul popular de pe diferite meridiane ale mapamondului au fost vedete in cadrul recitalurilor sustinute in aer liber  de fiecare ansamblu invitat, arta culinara specifica fiecarei tari a fost atractia numarul 1 a serilor traditionale, iar parada traditionala a adus in atentia sibienilor si turistilor bogatia cromatica si tematica a costumelor populare.

,,Comunitatea sibiana reprezinta pentru noi cadrul perfect in care putem sustine, promova si aplauda initiative si manifestari capabile sa vorbeasca despre  pretuirea neconditionata a valorilor comune. Iar acest festival aduce mai aproape oamenii apeland la traditie – o valoare care, in cazul Ambient, este premisa fundamentala pentru o buna dezvoltare,” a declarat Ioan Ciolan, Director General Ambient.

Despre Ambient

Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare.  infiintat  in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct in solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here