Asa cum v-am obisnuit deja, SudRezidential.ro aduce noi date despre ce se mai construieste, despre cine mai construieste sau ce se vinde mai bine acum, pe o piata imobiliara atat de sufocata in ultima vreme.
Se pare ca Zona de Sud nu cunoaste notiunea de Criza Imobiliara si continua sa uimeasca, inregistrand noi date de crestere a ritmului, atat pe segmentul constructiilor de locuinte, cat si pe cel al vanzarilor imobiliare. Acest fapt poate ca se datoreaza si Dezvoltatorilor Imobiliari cu state vechi in bransa, care continua sa construiasca sute de locuinte noi, la preturi care reusesc sa multumesca din plin clientul final.
Avant Imobiliar in plina Criza sau Reteta de Succes ?
Gama Invest, societate de Investitii Imobiliare, anunta continuarea proiectului de succes Gama Residence si lanseaza pe piata cel de al 3-lea proiect, amplasat pe soseaua Oltenitei stradal. Acesta surprinde placut datorita proportiilor sale: opt blocuri cu un regim de inaltime P+8 etaje, peste 500 de unitati locative, insotite de parcari subterane.
Dezvoltatorii proiectului Metropolitan Residence, amplasat in Zona De Sud a Capitelei, au inceput deja constructia altor sase blocuri. Acestea vor avea in componenta un total de 200 de apartamente si spatii comerciale, avand luna decembrie ca termen de finalizare.
Studio Plus Residence continua seria de succes, dupa vanzarea completa a ansamblurilor Studio Plus Brancoveanu. Studio Plus Oltenitei anunta terminarea lucrarilor in termen la Studio Plus Grand Arena Berceni, precum si inceperea lucrarilor la urmatorul proiect. Acesta are in componenta un numar de 160 unitati locative, ajungand astfel la un total de 500 unitati.
Un proiect nou-nout este Family Residence Berceni, cu peste 175 unitati locative, a caror constructie a si inceput deja. Acesta este un ansamblu nou, ce are la baza un concept simplu, dar bine pus in practica: varietate locativa, un nivel ridicat de finisare interioara, amplasare excelenta, precum si preturi decente .
In urma studiilor efectuate de SudRezidential.ro reiese ca, pentru constructiile noi, nivelul pretului per metru patrat util este de minimum 800  euro, valoare valabila in Zona de Sud a Capitalei. In acelasi timp, constructiile vechi din aceeasi zona raman la un nivel de 1.000 euro/mp util.
Cele mai multe achizitii s-au facut prin Programul Prima Casa 4, respectiv 65% dintre tranzactii. Restul locuintelor s-a achitat cu ajutorul produselor bancare alternative. De asemenea, cele mai cautate locuinte raman apartamentele cu doua camere, urmate de garsoniere si apartamente cu trei si patru camere.
Catalin grigore
Generel manager sudrezidential.ro
www.sudrezidential.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here