macro-magazin-patriciuGrupul Mercadia Holland BV, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, va investi doua milioane de euro in deschiderea, la sfarsitul lunii iulie, a patru magazine, in Constanta, Craiova, Bran si Braila.”La doua luni de la deschiderea primului magazin Macro, incheiem alte patru proiecte dezvoltate sub acest concept. Cele 4 magazine noi au suprafete de vanzare cuprinse intre 386 metri patrati si 932 metri patrati. Fiecare unitate are o echipa formata din aproximativ 30 de persoane”, a declarat intr-un comunicat Richard Mansel, CEO Macro si Mic.ro, detinute de grupul Mercadia.

Oferta Macro cuprinde peste 4.000 de articole, iar fiecare magazin are si un spatiu special dedicat produselor proaspete.

Patriciu a lansat in luna mai lantul de magazine Macro, dupa ce a cumparat si a rebranduit sub acest nume reteaua miniMax Discount.

Omul de afaceri a anuntat ca in 2011 reteaua va numara 150 de unitati, dupa ce in decembrie 2010 compania avea 44 de magazine.

Mercadia are aproape 6.000 de angajati si o cifra anuala de afaceri estimata la 460 milioane euro, activ in domeniile retail si HoReCa.

Grupul detine retelele Mic.ro, Macro si miniMax Discount, Bet Café Arena, BioGood, restaurantele Heritage si Madame Pogany’s din Bucuresti.

Investitiile totale ale grupului au depasit 90 milioane de euro. (Me

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here