GoodSign lanseaza campania aniversara „15 ani de idei insemnate”, pentru a sarbatori cei 15 ani de prezenta pe piata de productie publicitara. Pentru ca si-a derulat activitatea sub sloganul „Idei insemnate”, GoodSign a ales sa marcheze acest moment aniversar printr-o campanie de multumire dedicata tuturor colaboratorilor, clientilor si partenerilor din industria publicitara cu care au impartasit, de-a lungul timpului, idei de succes.
Campania a fost gandita in jurul conceptului ”sarbatorim cu semne bune”,  derivat din numele companiei, prin care reactualizeaza atitudinea pozitiva pe care GoodSign doreste sa o transmita colaboratorilor, adaugandu-i o componenta de multumire, de feedback pozitiv. Astfel, aniversarea celor 15 ani de existenta ai GoodSign vine cu semne bune pentru parteneri: invitatii la concerte, premii, discounturi, oferte promotionale, integrate intr-o campanie care se va derula in intervalul iunie – august 2011.
Prima actiune din cadrul campaniei se deruleaza pe pagina de FaceBook a companiei si  consta intr-un concurs de fotografii tematice, care sa exprime creativ ideea de „semn bun”.  Premiile oferite sunt bilete la concertul Scorpions, din Bucuresti, de pe 9 iunie. Vor urma, pe parcursul campaniei, invitatii la concertul BonJovi, cadouri pentru partenerii traditionali, petrecerea aniversara, oferte promotionale, precum si proiecte de implicare sociala, demarate din aceeasi dorinta de darui.
„Ne-am hotarat sa aducem semne bune nu doar prin calitatea lucrarilor noastre, ci si printr-o serie de actiuni indreptate explicit catre clientii si colaboratorii nostri, carora vrem sa le multumim astfel pentru tot ce am reusit sa construim impreuna. Vrem sa ne detensionam putin, in aceasta perioada grea, sa ne amintim sa ne bucuram de realizarile noastre.” declara Cristian Arama, directorul general al GoodSign.
Pentru a cunoaste detalii despre derularea campaniei „15 ani de idei insemnate”, va invitam sa ne vizitati pagina web www.goodsign.ro sau sa ne contactati la adresa [email protected].

Despre GoodSign:
GoodSign este o companie care dezvolta proiecte integrate de productie publicitara, prezenta pe piata romaneasca inca din 1996, sub numele Printactiv. in cei 15 ani de existenta, GoodSign si-a extins activitatea si in domenii conexe, acoperind, in acest moment, o arie larga de produse si servicii: semnalistica indoor si outdoor, realizare standuri expozitionale si decoruri de televiziune, amenajare spatii comerciale, sisteme de expunere si print digital. Axata pe inovatie si solutii atipice, GoodSign si-a creat un avantaj competitiv pe proiecte unicat sau in serie mica.

Irina Burdusel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here