POZNAN, POLONIA | P3 ANUNTA INCHIRIEREA UNEI SUPRAFEtE DE DEPOZITARE DE 3 600 MP CATRE DAMCO IN POINTPARK POZNAN
PointPark Properties (P3), dezvoltator si manager international de parcuri logistice moderne anunta ca a semnat un contract de inchiriere pe trei ani cu firma Damco privind inchirierea unor spatii de depozitare avand o suprafata de 3 600 mp in PointPark din Poznan. Acest lider in transporturile de marfa si furnizor al altor servicii multiple nu se afla la prima cooperare cu P3. si in trecut, Damco a inchiriat pe o perioada determinata spatii de depozitare avand o suprafata totala de 20 000 mp in PointPark Poznan si Mszczonow.

Firma Damco (care face parte din A.P.Moller-Maersk Group) este una dintre societatile logistice importante care ofera clientilor sai atat transportul marfii, cat si pentru exploatarea spatiilor de depozitare si servicii de distributie. „incercam sa imbunatatim eficienta si performanta sucursalelor de furnizare ale clientilor nostri. in acest efort ne ajuta cunostintele noastre din domeniul logisticii internationale, solutiile informatice sofisticate si o retea de mai mult de 280 de birouri din intreaga lume,“ spune Rolf Habben-Jansen, Directorul General al Damco. „Serviciile pe care le oferim menajeaza mediul si ajuta la pastrarea acestuia pentru generatiile viitoare. Din acest motiv, strategia corporativa similara a societatii P3 ne este foarte similara si speram ca vom coopera intr-o masura semnificativa si in continuare,“ adauga Rolf Habben-Jansen.

„Gratie unei game largi de servicii, Damco se numara printre clientii care vor putea utiliza in viitor parcurile logistice ale P3 in toate cele 11 tari europene in care, in prezent, oferim si serviciile noastre. Ne bucuram foarte mult de inchirierea spatiilor din Poznan. Dupa predarea, in acest an, a 23 000 mp de spatiu de depozitare catre PF Concept, aceasta cooperare inseamna pentru noi un pas inainte in procesul de crestere al societatii P3 pe piata poloneza a spatiilor de depozitare,“ spune Craig Maguire, Directorul Executiv al P3 in Polonia.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­_______________________________________________________________________________________
Pentru informații suplimentare va rugam sa contactati:

Šárka Štěpánková, Group PR & Marketing manager, PointPark Properties s.r.o.
tel: +420 602 767 432, email: [email protected]

Gabriela Krušinová, Consultant, DataConsult CZ, PR & Marketing Solutions
tel.: +420 608 469 768, email: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here