mercedesO noua poveste marca Proiect4, Catalin Stefanescu si Mercedes-Benz GLK: Maliuc, Delta Dunarii, sau locul in care sprijinul si solidaritatea conteaza.
Un cabinet stomatologic mobil a vizitat satul Maliuc din Delta Dunarii, oferind consultatii și tratamente gratuite copiilor.
Prezenta cabinetului a fost facilitata de Catalin Ștefanescu, medicii voluntari ai organizatiei germane ”Dentists Without Limits”, Asocitia Tasuleasa Social si organizatia germana ”Die Johanniter – Unfall – Hilfe”
Maliuc, Delta Dunarii – comunitatea careia Catalin Ștefanescu ii acorda suportul in cadrul Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK
Proiect4 (www.proiect4.ro): o prietenie remarcabila intre trei dintre cele mai perseverente personaje in domeniul in care isi desfasoara activitatea (Alessandra Stoicescu, Catalin stefanescu si Bobby Voicu) si Mercedes-Benz GLK
Catalin Stefanescu, unul dintre initiatorii Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK, alaturi de medicii voluntari ai organizatiei germane ”Dentists Without Limits”, Asocitia Tasuleasa Social si organizatia germana ”Die Johanniter – Unfall – Hilfe”, a facilitat prezenta unui cabinet stomatologic mobil in satul Maliuc din Delta Dunarii. Mai exact, medicii ”Dentists Without Limits” au oferit consultantii și tratamente gratuite copiilor din sat.
Acest demers face parte dintr-o serie de actiuni menite sa ofere sprijin comunitatii Maliuc din Delta Dunarii, la initiativa lui Catalin Ștefanescu și a prietenilor și partenerilor sai.
„A fost o hotarare unanima a prietenilor si partenerilor care sunt implicati in acest proiect – nu ducem ajutoare la Maliuc. Oamenii de acolo nu au nevoie de asa ceva. insa au nevoie de sprijin si de solidaritate, in incercarea de a invata sa se ajute singuri. E o poveste din care toti avem cate ceva de invatat,” a declarat Catalin stefanescu.
Astfel, in cadrul Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK, Catalin stefanescu -realizatorul si prezentatorul emisiunii Garantat 100%, una dintre cele mai longevive si apreciate emisiuni culturale din Romania –  si-a indreptat atentia catre modul in care locuitorii zonei pot ajunge mai aproape de un trai in conditii decente, fie ca este vorba de copiii sau de intreaga comunitate.
Proiect4 reprezinta o prietenie remarcabila intre trei dintre cele mai perseverente personaje in domeniul in care isi desfasoara activitatea (Alessandra Stoicescu, Catalin stefanescu, Bobby Voicu) si Mercedes-Benz GLK. Este un demers ambitios prin intermediul caruia cei trei  (insotiti de Mercedes-Benz GLK) si-au asumat datoria de a atrage atentia asupra unor probleme de actualitate din Romania.
Detalii despre Proiect4 pot fi urmarite in mod constant pe blog-ul www.proiect4.ro.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz pot fi accesate la adresele: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.

Monica Floristean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here