Ambient si Festivalul International de Teatru de la Sibiu au pornit impreuna la drum acum 18 ani. Parteneriatul a fost facut posibil de grija pentru Sibiu, de traditii si de dorinta de sustine valorile comunitatii.
Comunitatile din care Ambient si FITS fac parte sunt construite in jurul scopurilor comune, prin valori care au puterea de a coagula aspiratii, prin grija fata de traditiile care alcatuiesc personalitatea locului. Promovarea acestora reprezinta gestul firesc al iesirii in intampinarea celuilalt, bucuria de a arata si altora ceea ce avem in comun.
Ca partener principal al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, Ambient a continuat sa se dedice cresterii acestui eveniment de marca. Compania Ambient a sprijinit cu bucurie creativitatea, imaginatia si seriozitatea depuse in efortul de configurare a celor mai valoroase amprente culturale. Ambient a simtit, si-a dorit si a stiut sa contribuie la consolidarea efortului de perpetuare a traditiei culturale. Totul in folosul comunitatii, casa in care cu totii traiesc.

„Am stiut, inca de la inceput, ca Ambient poate si trebuie sa sustina Festivalul International de Teatru de la Sibiu. Am inteles ca a fi impreuna reprezinta premisa fundamentala pentru buna dezvoltare a unei comunitati. Acest tip de intalnire implica nu doar beneficii, ci si responsabilitati. De noi toti, de fiecare in parte, depinde modul in care sperantele noastre comune se pot implini mai usor, mai repede si mai eficient. Consolidand binele celorlalti si impartasindu-ne de ceea ce acestia pot oferi, putem fi cu totii, prin energia comunitatii, mai fericiti si mai aproape de propriile noastre nazuinte. Faptul ca parteneriatul dintre Ambient si Festivalul International de Teatru de la Sibiu a atins varsta majoratului semnifica faptul ca valorile pe care le sustinem impreuna au avut puterea de a modela comunitatea din care facem parte, de a-i implica pe membrii acesteia si de a oferi un bine a carui implinire cu totii o urmarim”, a declarat Ioan Ciolan, Director General Amnbient.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu reprezinta cel mai important eveniment de CSR pentru Ambient si pentru partenerii sai. Evenimentul ofera 350 de spectacole in cele mai diverse locatii, cu sold-out din prima zi de vanzare a biletelor, participanti din 70 de tari, 70.000 de spectatori. in acest moment, festivalul este considerat ca fiind pe locul intai in evenimentele de gen din Europa, detinand, pe plan mondial, locul al treilea.

Despre Ambient
Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare.  infiintat  in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct in solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here