Dupa primele trei luni ale anului, DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service) se asteapta sa vada o imbunatatire semnificativa a situatiei din sectorul constructiilor.
DAC Antrepriza Constructii este o companie cu capital integral romanesc care a reusit sa gestioneze cu succes efectele crizei care au lovit puternic piata constructiilor in ultimii trei ani. Desi in 2010 industria de profil s-a confruntat cu o scadere a activitatii de 17% , DAC Antrepriza Constructii si-a mentinut cifra de afaceri medie anuala de circa 6,5 milioane de lei.
“Noi suntem optimisti, deoarece am inceput anul cu un contract important, avem in perspectiva mai multe proiecte pentru care sa asiguram antrepriza generala si va vom tine la curent de fiecare data cand vom putea da date mai concrete. Am simtit semnele actualei crize inainte ca ea sa se instaleze si ne-am straduit sa facem schimbarile necesare astfel incat sa ne putem desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Am stiut sa luam cele mai bune decizii, intotdeauna am pregatit un plan B si C, si bineinteles, am apelat la adevaratii profesionisti, cei care atat in perioade de boom economic, cat si de recesiune iti stau alaturi si iti ofera consultanta de calitate.” (Dan Craciunescu director DAC Antrepriza si Constructii)
DAC Antrepriza Constructii , infiintata in anul 1999, este o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu mai multe proiecte finalizate: constructia a 10,000 mp spatii rezidentiale (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18,000 mp ( 134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19,000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parc Industrial DN3 – 1.500 – 2.500 – 5.600 mp. construiti, Complex vile Corbeanca „Laguna Albastra”, consolidari si amenajari interioare si exterioare la diferite obiective in Bucuresti si imprejurimi.
Domeniile de activitate in care specialistii firmei DAC Antrepriza Constructii activeaza sunt: constructii civile si industriale; productia de usi si ferestre din PVC cu geam termopan; lucrari de tamplarie si dulgherie; sapaturi mecanice, excavare, terasare si compactare pamant; transport agregate minerale, materiale de constructii sau materiale de volum; transport utilaje grele; servicii de inchiriere utilaje de constructii; servicii de proiectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here