Bucuresti, 22 martie 2011 – Incepand cu data de 21 martie 2011, CEC Bank reduce cu un punct procentual Dobanda de Baza – Prime Rate (PR) – la creditele acordate clientilor persoane juridice in lei. Astfel, Dobanda de Baza a CEC Bank la creditele in lei pentru persoane juridice se reduce de la 8,90% p.a. la 7,90% p.a. Consecventa politicii de sustinere a accesarii fondurilor europene, CEC Bank reduce de asemenea cu un punct procentual si Dobanda de Baza – Prime Rate (PR FE) – aplicata creditelor din resurse proprii acordate pentru cofinantarea proiectelor de accesare fonduri europene post-aderare. Astfel, la toate produsele de creditare in lei oferite persoanelor juridice pentru realizarea proiectelor cu finantare europeana, Dobanda de Baza se reduce de la 8,40% p.a. la 7,40% p.a.

Dobanda de Baza sau Prime Rate (PR) a fost introdusa de CEC Bank in anul 2008, avand ca scop protejarea clientilor de eventuale cresteri bruste, necontrolabile ale dobanzilor de referinta de pe pietele interbancare. De la momentul introducerii sale, Dobanda de Baza a avut o evolutie descrescatoare, pornind de la nivelul de 12,50% si ajungand in prezent la valoarea de 7,90%.

Reducerea Dobanzii de Baza – Prime Rate (PR) – se aplica atat pentru clientii care au credite in derulare, cat si pentru creditele ce vor fi solicitate incepand cu data de 21 martie 2011.

CEC Bank anunta totodata reducerea ratei dobanzilor bonificate la unele produse de economisire in lei, si anume:
– pentru persoane fizice:  0,50 p.p. pe an, la depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii pe 1 luna; 0,75 p.p. pe an, la depozitul la termen pe 3, 6, 9 si 12 luni si la libretul de economii cu depozite la termen cu rata fixa a dobanzii;
– pentru persoane juridice: 0,25 p.p. pe an, la depozitele la termen cu rata fixa a dobanzii (toate termenele).

Pentru depozitele constituite, precizam ca noile niveluri de dobanzi se vor aplica incepand cu data reinnoirii acestora.

Astfel, noile dobanzi practicate de CEC Bank incepand cu data de 21 martie 2011 la produsele de economisire constituite de persoane fizice si persoane juridice sunt urmatoarele:

De asemenea, CEC Bank anunta reducerea nivelului dobanzii la produsele retrase din oferta bancii cu 0,50 p.p. pe an, la depozitele la termen cu rata variabila a dobanzii pentru persoane fizice.

CEC Bank invita clientii care detin produse retrase din oferta la cea mai apropiata unitate a bancii, pentru a opta pentru unul din produsele mai avantajoase din oferta actuala a bancii.

Mai multe detalii pot fi obtinute in orice sucursala CEC Bank, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here