Untitled-4Premierul Emil Boc a declarat joi ca este decis ca continue lupta pentru combaterea coruptiei si a evaziunii fiscale „pana la capat” si ca orice demnitar numit de primul-ministru va fi imediat demis daca Parchetul decide impotriva acestuia inceperea urmaririi penale.

Presedintele Fiscului nu si-a dat demisia. Daca impotriva vreunui demnitar care a fost numit de Guvern Parchetul va declansa urmarirea penala, imediat va fi demis, indiferent despre cine este vorba.

Nu am cunostinta de legatura dintre vamesi si PDL. Consider imoral sa faci un partid politic vinovat de ce se intampla.

Rezultatele acestor demersuri se vor reflecta in incasari suplimentare la bugetul de stat. Acest Guvern, indiferent de piedici, va avea toleranta zero fata de actele de evaziune si coruptie si va merge pana la capat.

Ce se intampla in vamile din Romania e un mecanism perpetuat de peste 20 de ani. Doar acest Guvern a avut curajul de a dezmembra fratia evazionista din vami. Solicit opozitiei sa aiba decenta de a lasa institutiile statului sa-si faca datoria fara a implica actul politic. Oricine incalca legea trebuie sa raspunda.

Am demis si voi demite orice demnitar impotriva caruia Parchetul a inceput urmarirea penala.

Lupta pentru combaterea evaziunii cere fermitate. Ca sef al Guvernului vreau sa asigur institutiile statului implicare in combaterea coruptiei si evaziunii fiscale de sprijinul meu total.

Guvernul si-a asumat ca obiectiv prioritar combaterea evaziunii fiscale si lupta impotriva coruptiei, pentru ca ele inseamna mai putini bani la bugetul de stat. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here