0002229_ciocan_judecator[1]Procurorii (PICCJ au inceput urmarirea penala a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, in dosarul in care procurorii s-au sesizat din oficiu privind evacuarea sediului PRM, a declarat, luni, avocatul Mariana Stefan.Avocatul Mariana Stefan l-a insotit, luni, la audieri, pe vicepresedintele PRM Marius Marinescu, citat in calitate de martor.

La iesirea din sediul Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), Mariana stefan a spus ca procurorii au declansat urmarirea penala impotriva lui Vadim Tudor pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.

Marinescu a precizat ca in declaratia data procurorilor, le-a spus ca liderul PRM ar fi fost provocat, motiv pentru care „a ajuns sa aiba mana in ghips”.

Vicepresedintele PRM a adaugat ca alaturi de Vadim Tudor au mai fost loviti si generalul Marcu Tudor, dar si Bebe Ivanovici, care au fost si spitalizati, precum si alte doua persoane care s-au aflat la fata locului.

Marti dimineata, la ora 10.00, la sediul PICCJ este asteptat Corneliu Vadim Tudor, a mai spus Marinescu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), transmis miercuri, politistii prezenti la evacuarea sediului au scris, in cele 14 rapoarte intocmite, ca „numitul Corneliu Vadim Tudor” a amenintat „in mod direct” executorul judecatoresc, precum si pe unii dintre politisti.

Mai mult, potrivit PICCJ, Corneliu Vadim Tudor „a exercitat asupra acestora acte de violenta, a intrebuintat in mod nemijlocit cuvinte insultatoare la adresa persoanelor sus-mentionate, impotrivindu-se in acest fel la executarea unei hotarari judecatoresti”. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here