Asociatia Mai Bine va invita la un Craciun intre prieteni, la cumparaturi pentru daruri, la muzica si colinde, la desenarea unui zambet pe fata unui copil!
Sambata, 18 decembrie premiem finalistul concursului Reciclam pentru un Cadou de Craciun in Cafeneaua Acaju.
Creati cadouri de Craciun prin reutilizarea lucrurilor pe care nu le mai folositi sau reciclarea deseurilor si cel mai admirat va fi premiat cu produse in valoare de 100 de lei!
Sambata, 18 decembrie, cafeneaua Acaju – Bazar Caritabil
Daca doriti sa donati haine si obiecte din casa, va asteptam sambata, 17 decembrie, intre orele 12 si 14 la Cafeaua Acaju.
Ulterior, amenajam un bazar din lucrurile primite, fara pretentii, dar cu gust si suflet, la preturi modice deschis intre 14 si 18 tot la Cafeneaua Acaju.
Doneaza un lucru pe care nu-l mai utilizezi, cumpara un cadou pentru cineva drag, poti fi de doua ori Mos Craciun – pentru tine si pentru copiii din Centru de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata!
Duminica, 19 decembrie, Mojo – Asculta mai bine la Mojo
Duminica, incepand cu ora 21.00, va invitam la concert Avinmahr!
Fondurile obtinute din vanzarea biletelor (pret bilet: 10lei) vor fi utilizate pentru cumpararea de cadouri copiilor din CRCHS Galata.
Luni, 20 decembrie – Vineri, 24 decembrie – Primiti cu colindat
Ca la sfarsitul fiecarui an, echipa Mai Bine se pregateste cu spor sa iasa la colindat. Daca raspunsul dvs. este pozitiv, dati-ne de veste la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0743 76 36 17.
Scopul e ca intotdeauna caritabil – dorim sa aducem mai multe zambete celor din CRCHS Galata, tineri cu care desfasuram periodic ateliere de art terapie.

Echipa Mai Bine va ureaza sarbatori cu liniste si oameni dragi aproape!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here