Green City functioneaza dupa un nou concept: acela de croitorie imobiliara. Acesta notiune acopera o problema esentiala: gasirea de solutii imobiliare pe masura fiecarui client. Mai ales pentru clientii care vor sa isi cumpere o casa dar nu au banii necesari, sau chiar nu au bani deloc. Și cum solutii exista intotdeauna, trebuie doar sa le cauti, iata ce propuneri au cei de la Green City pentru trei clienti diferiti, in trei situatii speciale, dar cu aceeasi dorinta: o casa in Orasul Verde.
Clientul numarul 1: are un apartament de 2-3 camere in Bucuresti, dar nu are niciun ban
Acest client vrea o casa in Green City, dar nu are nimic altceva in afara de apartamentul lui din Bucuresti, proprietate personala si neipotecat. Pretul pe care trebuie sa il plateasca este de 90.500 euro + TVA 5%, pentru o casa cu etaj si curte.
Solutia Green City:
Clientul poate sa isi pastreze apartamentul din Bucuresti si poate cumpara o casa in Green City cu finantarea 100% a pretului, fara a avea nevoie de avans, doar aducand garantie apartamentul pe care il detine si astfel va putea lua un credit de nevoie personale cu ipoteca la o dobanda asemanatoare cu Prima Casa. in aceste conditii, clientul numarul 1 va avea platit lunar la banca 600 de euro. Daca clientului ii pare greu de platit aceasta suma, reprezentantii atelierului de croitorie imobiliara vin cu o noua solutie: clientul poate sa inchirieze apartamentul cu 250-300 euro/luna, in functie de zona in care este situat. Astfel, chiria incasata va plati din rata la banca iar clientului ii ramane sa acopere doar restul sumei. Astfel, practic cu doar 300 de euro rata lunara, clientul se muta la casa si isi pastreaza si apartamentul actual. Exista totusi si o conditie: venitul minim aproximativ pe familie necesar pentru acest tip de credit este de 1100 Euro (4700 RON).
Clientul numarul 2: nnu are o proprietate de pus garantie, are putini bani de avans si prefera sa contracteze un credit
Acest client vrea sa fie finantat prin partenerii bancari ai Green City, in conditiile in care are o parte din bani cat sa constituie avans. Vrea sa obtina o casa de 90.500 euro + 5% TVA in Green City.
Solutia Green City:
Daca clientul are un avans de 15%, va achita prin credit diferenta de 80.800 euro. Asta inseamna ca va avea de platit o rata lunara de 490 euro. Pentru a se incadra in aceasta categorie, clientul are nevoie de un venit minim pe familie de aproximativ 900 euro (3870 RON).
Clientul numarul 3: are un apartament proprietate personala, jumatate din bani, dar venituri lunare nu foarte mari
Clientul are un avans de 45%, iar apartamentul proprietate personala de 2-3 camere in Bucuresti, fie el ipotecat sau nu (poti inchiria legal un apartament ipotecat, nu?). Vrea o casa de 90.500 de euro + 5% TVA in Green City.
Solutia Green City:
Daca avansul este de 45%, atunci restul de 50.000 euro vor fi asigurati de finantare bancara. Partenerii Green City ofera conditii avantajoase pentru clientii proiectului, deci este recomandata finantarea prin intermediul acestora. Pentru acest caz, de exemplu, rata lunara care poate fi obtinuta prin partenerii bancari este de 300 de euro. Daca apartamentul de 2-3 camere din Bucuresti este inchiriat, atunci chiria poate acoperi integral rata lunara la banca. Venitul minim aproximativ pe familie pt acest tip de credit este de 600 Euro (2600 RON).
Aceste 3 cazuri sunt cele mai des intalnite situatii, dar la Green City, ofertele se fac personalizat, in functie de nevoile fiecarui client in parte, iar preturile sunt promotionale pana la Craciun. Oferte croite special dupa masurile clientului. Ansamblul rezidential se construieste in cadrul unui fost domeniu regal si se intinde pe o suprafata de 103 de hectare, dintre care suprafata verde si parcurile reprezinta 24 de hectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here