Cateva zeci de clienti Romtelecom au sesizat astazi compania ca au primit facturi al caror format este similar cu cel folosit de Romtelecom, desi acestea sunt trimise de „Romtelemedia Carte de Telefoane S.R.L.” pentru furnizarea de publicitate prioritara.

Concret, clientii Romtelecom reclama ca au fost indusi in eroare de aceste facturi care copiaza formatul facturilor Romtelecom, prin care li se solicita sa plateasca 527 lei pentru achizitionarea de publicitate prioritara publicata pe pagina de web www.cartedetelefoane.com, desi ei nu solicitasera un astfel de serviciu.

Compania isi sfatuieste clientii sa isi citeasca cu atentie factura inainte de a o achita (in partea de sus a facturii este trecut Carte de telefoane, nu Romtelecom) si ii informeaza ca nu are in derulare niciun program prin care ofera astfel de servicii publicitare, ca nu administreaza site-ul www.cartedetelefoane.com, si nu are nicio legatura contractuala sau de alta natura cu societatea Romtelemedia Carte de

Telefoane S.R.L.. Pentru verificarea facturii Romtelecom si a sumei de plata clientii pot apela gratuit din reteaua Romtelecom numarul 1930 (combinatia de taste 1-1 pentru clienti persoane juridice) sau pot verifica electronic si gratuit folosind aplicatia MyAccount.

De asemenea, Romtelecom considera ca aceste facturi care folosesc formatul facturii sale creeaza confuzie in randurile clientilor sai, chiar daca mentioneaza cu litere mici ca nu este afiliata cu Romtelecom. Romtelecom  isi rezerva dreptul de a actiona pe caile legale in aceasta situatie.

Romtelecom mentioneaza pe aceasta cale ca pune la dispozitia celor interesati urmatoarele servicii de informatii numere clienti: 118932, apelabil din retelele Romtelecom, Orange, Vodafone si Cosmote; 118300, Seviciul de Informatii Numere Clienti in limba maghiara; site-ul www.118932.ro.
Relatii Publice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here