Compania romano-canadiana are in vedere acelasi ritm de crestere si pentru numarul de angajati
[Bucuresti, 12 Octombrie 2010] –  OSF Global Services, furnizorul romano-canadian de servicii si soluții IT, vizeaza o crestere de 100% a cifrei de afaceri in 2010 comparativ cu 2009, de la 2,7 la 5,5 milioane de dolari (USD). Noua estimare are la baza rezultatele obtinute pana acum, precum si achizitiile de clienti din Statele Unite ale Americii, Canada si Franta, in acest ultim caz fiind vorba de proiecte publice.
Procesul de crestere prin care trece compania OSF Global Services este evident si in ceea ce priveste numarul de angajati: de la 95 la sfarsitul lui 2009 la peste 200 de angajati in prezent. Mai mult, recrutarea continua, urmand a fi ocupate inca 10 pozitii pana la sfarsitul anului, ceea ce echivaleaza cu o crestere de peste 100% comparativ cu 2009. Trendul ascendent al cifrei de afaceri, precum si al numarului de angajati, este datorat pozitionarii OSF Global Services ca specialist in integrare de sisteme si Cloud Computing, fiind susținut de potențialul tot mai mare al pietei de externalizare a serviciilor IT, atat la nivel global, cat si in Romania. Mai mult, reprezentantii companiei OSF Global Services considera ca piata de externalizare IT va continua sa creasca intrucat devine tot mai educata cu privire la beneficiile acestor servicii: de la expertiza furnizorilor, pana la reducerea costurilor.
Pe langa aceasta tendinta generala de crestere a pietei, trebuie observat faptul ca noii clienti ai OSF Global Services au ales compania pe baza recomandarilor, ceea ce confirma calitatea serviciilor furnizate, precum si ca urmare a campaniilor de promovare. Domeniile din care vin acesti noi clienti sunt: IT, software, e-commerce, educational, energie si utilitati.
“Portofoliul nostru de clienți s-a dezvoltat foarte mult in aceasta perioada. Prin urmare, vorbim de o crestere reala si sustinuta a cifrei de afaceri. Chiar recent am inceput colaborarea cu Centrul International de Studii Pedagogice din Franta, pe un proiect public cu un buget de aproximativ 80.000 de EUR. Tocmai de aceea, cresterea este justificata si in ceea ce priveste numarul de angajati. Avem nevoie de oameni cu experienta care sa ne ajute sa continuam acest trend ascendent”, a declarat Gerard Szatvanyi, Presedinte si CEO al OSF Global Services.
DESPRE Osf global services
OSF Global Services este un furnizor dinamic de servicii & consultanta IT, fondat in 2003, prin achizitionarea Hit Soft, o companie de servicii offshore de succes, infiintata in 1999. Sediul central al companiei se afla in Quebec, Canada, avand filiale in S.U.A., Romania si Ucraina care ofera servicii pentru clienti din 17 tari. Aflata deja in al saptelea an de functionare, compania continua sa creasca si sa se dezvolte intr-un ritm exponential, dublandu-si operatiunile in fiecare an, consolidandu-si, simultan, maturitarea in ceea ce priveste managementul si executia. OSF Global Services este certificata ISO 9001:2008, Microsoft Gold Certified Partner, Saleforce.com Registered Consulting Partner.
Principalul obiectiv al OSF Global Services este de a furniza valoare adaugata catre clienti, compania fiind specializata in consultanta si dezvoltare de aplicatii de tip enterprise pentru optimizarea proceselor de afaceri ale clientilor, transformand tehnologia intr-un avantaj competitiv major pentru acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here