Community BrandTailors, divizia de consultanta de branding digital si continut digital de brand a BrandTailors, a lansat Monsena.ro, site-ul care ofera solutii pentru cele mai indraznete idei arhitecturale.

In cadrul procesului de consolidare a pozitiei pe mediul on-line a companiei Monsena,   s-a impus regandirea site-ului companiei, in scopul restructurarii acestuia pe o formula deopotriva dinamica si usor de accesat.
”Site-ul Monsena.ro reprezinta avangarda unui proiect complex de consolidare a unei identitati pe domeniul on-line. Provocarea a fost sa gasim un concept care sa imbine functionalitatea cu design-ul corporatist si care sa fie, totodata, extrem de armonios. Echipa indraznete idei din domeniul arhitectura – constructii.
Scopul noii infatisari a Monsena.ro are la baza prezentarea celor doua linii de activitate ale companiei – fatade ventilate si acoperisuri faltuite, dar urmareste si comunicarea filosofiei Monsena, de a aspira mereu catre proiecte mai complexe, materiale inovatoare si in pas cu cele mai recente tehnologii, catre provocari care sa deschida noi drumuri.
Conceptul grafic al site-ului s-a dezvoltat pe coordonatele filosofiei companiei, de a veni cu solutii la inaltime pentru cele mai indraznete idei.”Grafica site-ului propune verticalitate, confera spatialitate, il face usor navigabil si extrem de explicit din punct de vedere vizual. Am optat pentru multa imagine, care sa aduca dinamism, dar sa se inscrie in linia corporate intentionata. Totodata, structurarea informatiei in site a fost regandita, pentru a veni in intampinarea utilizatorilor care isi doresc sa gaseasca informatie concreta, rapid si usor” – Mihai Vulpie, Graphic Designer.
Membrii echipei Community BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Mihai Vulpie – design, Monica Dumitriu, Monica Mircea si Ionut Militaru – management de proiect.
Community BrandTailors a reusit sa transforme, astfel, acest website intr-un instrument vizionar si complex de asistenta, atat pentru partea creativa, cat si pentru partea tehnica a oricarui proiect din domeniul arhitectura – constructii” – Ionut Militaru, Project Manager.
Principiul noului site este de a activa ca un show-room in care cei interesati sa gaseasca intreaga oferta a companiei: de la materiale de constructie de foarte buna calitate si inovatoare, pana la solutii de realizare a celor mai
Community BrandTailors este prima consultanta de branding digital si continut digital de brand din Romania. Community BrandTailors ofera servicii ce includ: audit, platforma de brand, management de brand, arhitectura de brand, platforma de comunicare, structura si arhitectura a informatiei website-ului, definire functionalitati si specificatii tehnice ale website-ului, definire a indicatorilor de performanta si modalitati de masurare a acestora, monitorizare si raportare ale rezultatelor si optimizarea comunicarii, briefing planificare online media, identitate verbala si retorica de brand, identitate vizuala, webdesign si copywriting.
Community BrandTailors este prima divizie a BrandTailors, una dintre cele mai reputate companii de strategie si design de brand din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here