Grupul Imobiliar Premier lanseaza un nou proiect imobiliar de anvergura ,ce are la baza un concept nou numit  Studio Plus.  Conceptul, unul in premiera pentru piata Imobiliara din Romania, se adreseaza cu precadere tinerilor care sunt in cautarea unei locuinte decente, spatioase, amplasate intr-o zona urbana, cu acces usor la mijloacele de transport in comun, precum si la marile centre si galerii comerciale, parcuri sau zone de recreere.

Conceput si dezvoltat de catre  un grup de persoane fizice,  proiectul  STUDIO PLUS este dezvoltat in mai multe amplasamente din zona de sud a Capitalei (alese pe criterii foarte riguroase dar necesare in cadrul acestui proiect),  acestea generand un numar total de 500 garsoniere simple si garsoniere duble, cu suprafete ce variaza de la 28 mp, 30 mp, 35 mp, 38 mp, 40 mp pana la 46 mp utili.

Prima locatie a acestui proiect se afla in zona Brancoveanu Luica, unde imobilul ce dispune de un numar de 60 de garsoniere  urmeaza a fi dat in folosinta la inceputul lunii Octombrie . “Faptul ca  este  déjà vandut in proportie de 90 % demonstreaza succesul acestui concept si arata inca o data ca nevoia de locuinte pentru segmentul tanar in Romania este inca mare”, spune Catalin Grigore, manager Premier Imobiliare.  “Varietatea, spatiul interior generos, locatiile alese cu grija, apropriere fata de mijloacele de transport, si nu in ultimul rand preturile prietenoase, sunt criteriile care stau la baza acestui concept de success”, completeaza el.

Cea de a doua locatie este in zona Berceni – Metalurgiei, unde este deja inceputa constructia a doua imobile ce vor avea un numar total de 150 de garsoniere. Termenul de finalizare pentru acestea este data de  01.09.2011. Cea de a treia locatie este in zona Sos Oltenitei –Ira,  unde deasemenea se lucreaza la edificarea unui imobil care va oferi un numar de 40 de garsoniere, cu termen de finalizare 01.05.2011.

STUDIO PLUS
STUDIO PLUS  a trecut de la faza de concept la realitate si este deja un proiect ce prinde contur depasindu-si cu mult asteptarile. Totul a avut la baza  o strategie clara, bine definita si foarte atent conceputa, si anume creearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca cele 3 calitati esentiale atat de cerute de catre clientul roman,  si anume “ un imobil spatios, accesibil ca pret si amplasat intr-o zona urbana”.
Toate amplasamentele alese de dezvoltatorii acestui proiect major sunt studiate cu grija si dispun de: acces facil la mijloacele de transport in comun, acces rapid la marile magazine si centrele comerciale aflate in zona. In plus, ele dispun de drumuri asfaltate si de toate utilitatile necesare comfortului zilnic .
Doua dintre cele 3 calitati care au stat la baza acestui concept, respectiv “ imobil spatios ” si ” amplasarea in zona urbana ”, au fost bine argumentate pana acum, astfel incat este timpul sa va demonstram ca si la partea financiara lucrurile stau la fel de bine.  Inainte sa va dam cateva exemple legate de preturile acestor imobile, trebuie sa va spunem ca ele se vand in complet finisate (la cheie) si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie , faianta si parchet din import, obiecte sanitare.

Preturile variaza in functie de suprafata si de etajul ales.
De exemplu…
Garsoniera 29 mp utili complet finisata “la cheie”  25.000 euro
Garsoniera 32 mp utili complet finisata “la cheie”  27.000 euro
Garsoniera 33 mp utili complet finisata “la cheie”  30.000 euro
Garsoniera 35 mp utili complet finisata “la cheie”  33.000 euro
Garsoniera 38 mp utili complet finisata “la cheie”  36 .000 euro
Garsoniera 44 mp utili complet finisata “la cheie”  40 .000 euro

In toate aceste sume este inclus TVA-ul de 5%.

In plus, Grupul Imobiliar PREMIER a introdus o serie de servici noi care sunt oferite GRATUIT cum ar fi : asistenta juridica ,consultanta si suportul necesar in vederea obtinerea creditului dorit, iar impreuna cu partenerul Mobexpert proiectul de amenajare interioara al noii locuinte este conceput gratuit de cei mai buni designeri si arhitecti.

Pentru detalii:
Catalin Grigore
manager Premier Imobiliare
0723.572.570.
[email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here