Tendințele anului 2024 indică o creștere a cererii pentru vacanțe cu reduceri, cu un accent deosebit pe hotelurile de 4* și 5*

 

 

Oferte la hoteluri cu piscine interioare, pachete de 2 nopți cu demipensiune și acces la servicii SPA, începând de la 1500 lei/sejur pentru sărbătorile românești Dragobete, 1 și 8 Martie

 

Reducerile early booking din luna februarie sunt până la 30%

 

 

IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, anunță organizarea Târgului Online de Turism până pe 29 februarie. Această perioadă este ideală pentru îmbunătățirea planurilor de vacanță, turiștii putându-se bucura de reduceri substanțiale.

 

Cea de-a doua parte a lunii februarie oferă reduceri considerabile pentru sejururi în Bulgaria, România, Grecia și Turcia. Aceste reduceri sunt disponibile atât prin intermediul celor peste 1000 de agenții partenere IRI Travel, cât și pe site-urile acestora.

 

 

Iată care este topul rezervărilor pentru începutul anului:

 

Bulgaria: Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena

Grecia: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului

România: Mamaia, Eforie Nord, Saturn

Turcia: Kușadasi, Marmaris, Antalya

 

De asemenea, pentru cuplurile care doresc momente romantice de neuitat, IRI Travel vine în întâmpinarea lor cu oferte speciale pentru „luna romantică”. În România, există oferte la hoteluri cu piscine interioare, pachete de 2 nopți cu demipensiune și acces la servicii SPA, începând de la 1500 lei/sejur.

 

 

”Destinațiile noastre includ perlele turistice ale Balcanilor și ale Mării Mediterane: Bulgaria, România, Grecia și Turcia. Reducerile aplicate sunt valabile pentru sejururi în 2024, iar unele hoteluri oferă chiar reduceri diferențiate în funcție de perioada sejurului, astfel încât turiștii să beneficieze de cele mai avantajoase tarife, cu reduceri mai mari decât cele din programul Early Booking. Ofertele noastre speciale pentru târgul online de turism includ reduceri de Early Booking/Înscrieri Timpurii, care pot ajunge până la 30% față de tarifele standard”, declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

 

 

Potrivit consultanților IRI Travel, tendințele anului 2024 indică o creștere a cererii pentru vacanțe cu reduceri, cu un accent deosebit pe hotelurile de 4* și 5* din programul de Early Booking. De asemenea, se observă o tendință de scurtare a duratei sejurului.

 

 

 

Despre IRI TRAVEL

 

Sunt 17 ani de când IRI TRAVEL există în peisajul turismului românesc, bucurându-se de o evoluție constantă și de o poziție solidă pe piață. De-a lungul anilor, cu fiecare sezon, IRI TRAVEL și-a consolidat poziția pe piață, devenind cel mai important touroperator pentru unele dintre cele mai cerute destinații de vacanță ale românilor – România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Austria, Italia.

Pentru IRI Travel, turiștii reprezintă mai mult decât un număr sau o cifră de afaceri. Ne asigurăm să le oferim fiecăruia în parte asistența de care are nevoie și selecția cea mai potrivită a vacanței. ”Toți turiștii noștri ne devin prieteni, indiferent de numărul lor”, este deviza IRI Travel. IRI Travel are o rețea de peste 1000 de agenții partenere pe teritoriul întregii țări. Cei 14 consultanți IRI Travel, împreună cu rețeaua de agenții partenere, le stau la dispoztie turiștilor 24h/7h, oferindu-le consultanță de specialitate și asistență când au nevoie. De altfel, mottoul IRI Travel este “Rămânem prieteni” și credem cu tărie în el!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here