Ada Maria Ileana, Miss International Romania, face o impresie foarte bună la Tokyo, unde a ajuns în data de 30 noiembrie, sărbătorind Ziua Națională alături de colegele ei și de staff. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, ea a trimis un mesaj emoționant, cu urări de pace și bunăstare, tuturor românilor.  Pe 13 decembrie (începând cu ora 7 dimineața, ora României) va avea loc finala Miss International, Ada fiind cotată printre favoritele la marele titlu, având o prezență dedicată și foarte elegantă. România nu a câștigat niciodată locul 1 la o competiție internațională de Miss de anvergură și acum are mari șanse. În cadrul Miss International, Ada va purta, cu eleganță și mândrie, așa cum a făcut-o și la compețiile anterioare la care a participat, un costum popular autentic.

Ada Maria Ileana a vizitat și centrala nucleară de la Fukushima, unde a avut loc tragicul accident, în 2011. Ada este licențiată în studii de securitate, cu lucrare pe tema securității energetice și energie nucleară.

Iată ce spune Alexandra Negrilă, reprezentanta Etnotique:

„În această perioadă, Miss International Romania, Ada Maria Ileana, ne reprezintă țara în concursul Miss International din Japonia. La proba costum național, Ada a ales să meargă pe mâna noastră Etnotique (pentru a 3-a oară într-un concurs internațional) și să reprezinte România printr-un costum din zona Beiuș/ regiunea Bihor.

Reprezentarea portului popular din regiunea Bihor este un omagiu adus artizanilor prin îmbinarea elementelor vechi de costum cu unele noi – în recentele acțiuni întreprinse de casele de modă, cel mai bun exemplu fiind Casa Dior și mișcarea #givecredit. Cojocul executat de Ana Popa este o piesă reprezentativă pentru portul femeiesc din regiune, la fel și barta de mireasă confecționată de Carmen Hotean pentru finala din 13 Decembrie de la Tokyo. Ne bucurăm că putem reprezenta țara într-un concurs de asemenea anvergură și o felicităm pe Ada pentru că a ales autenticul, ca de fiecare dată.”

 

La începutul competiției a fost realizat filmul de prezentare a candidatelor, ce va rula în deschiderea marii finale a concursului Miss International, în care o regăsiți pe Ada Maria în primul rând, la mijloc.

Vă reamintim că o putem aduce pe Ada între cele 15 finaliste votând-o în aplicația Miss International, ce poate fi descărcată pe Android sau iPhone. Fiecare vot al românilor este prețios!

Regăsiți mai multe fotografii și filme la următorul link de wetransfer, inclusiv de la centrala nucleară de la Fukushima precum și cu defilarea tuturor participantelor, unde Ada se află în primul rând, la mijloc:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here