Reducerile se aplică pentru rezervările efectuate între 28 octombrie și 6 noiembrie

 

În octombrie s-au lansat ofertele Early Booking pentru sezonul estival 2023. Reduceri de până la 45% și creștere a rezervărilor cu 25% față de aceeași perioadă a anului 2021

 

 

Campania de reduceri ”Black Friday” se bucură de succes și în domeniul turismului, de cel puțin 10 ani. Astfel, IRI Travel, principalul touroperator specializat atât pe litoralul bulgăresc, cât și pe cel românesc, a lansat, în premieră, o campanie de reduceri atât pentru litoralul bulgăresc, cât și pentru circuitele anului 2023. Reducerile se aplică în plus, peste tarifele oricum avantajoase ale ofertelor tip ”Early Booking”.

 

Astfel, pentru un circuit de șase zile cu autocarul în Turcia (Istanbul și Bursa), un turist va plăti 219 euro, beneficiind de o reducere de 7%. Alte circuite care beneficiază de aceeași reducere sunt Kușadasi – Istanbul (8 zile, 419 euro / persoană), Istanbul – Metropola celor 7 coline (219 euro / persoană), program seniori pentru insula Evia – Grecia (8 zile, de la 209 euro / persoană), program seniori pentru Volos – Grecia (9 zile, de la 229 euro / persoană) și un pelerinaj la mănăstirile din Grecia (7 zile, 339 de euro / persoană). Tarifele sunt cele normale, fără reducerea aplicată în plus.

 

De asemenea, în cadrul campaniei IRI Black Friday sunt aplicate reduceri de 5% la orice pachet turistic achiziționat până pe 6 noiembrie pentru stațiunea Albena de pe litoralul bulgăresc. Pentru hotelurile din această stațiune extrem de căutată de către români se aplică deja reduceri tip Early Booking cu între 20 și 25% față de tariful normal.

 

La mijlocul lunii octombrie au fost lansate și ofertele Early Booking pentru destinațiile estivale populare ale românilor, pentru sezonul 2023.

Cele mai mari reduceri, de până la 45% pentru cei care rezervă până la finele anului, sunt pentru Grecia, sistemul IRI Travel oferind 6.300 de locații pentru această țară, perioada mai – septembrie. Principalele destinații din Grecia oferite de IRI Travel sunt Halkidiki, Riviera Olimpului, Atena și insulele Thassos, Zakynthos, Santorini, Corfu, Creta, Skopelos, Rhodos, Mykonos și Kos.

 

Pentru litoralul bulgăresc, reducerile Early Booking ajung până la 35%, pentru stațiuni populare precum Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar, Kranevo, Kavarna, Duni, Obzor sau Sveti Vlas.

 

Și pentru litoralul românesc s-a lansat campania de ”Înscrieri timpurii”, cu reduceri de până la 30%. Primele oferte lansate sunt pentru Mamaia, Venus și Eforie. Cele mai mari reduceri pot fi obținute până la 30 noiembrie. Ofertele implică plata unui avans de doar 10% în termen de 5 zile de la efectuarea rezervării și a diferenței până la datele menționate pentru fiecare pachet turistic. De asemenea, se oferă anularea fără penalizare și restituirea integral a sumelor plătite în avans în cazul în care turistul întâmpină o problemă și nu mai poate ajunge la destinație.

 

 

”Am observat un interes mult mai mare decât anul precedent privind ofertele Early Booking pentru sezonul de vară 2023. Pot spune că deja înregistrăm o creștere de 25% a cererii față de aceeași perioadă a anului precedent în doar câteva săptămâni. Estimăm că tendința va continua. Acum avem o predictibilitate mult mai mare iar, pe de altă parte, din cauza situației economice, a inflației galopante, a măririi prețurilor în orice domeniu, turiștii caută mai mult ca oricând oferte speciale și reduceri”, subliniază Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

 

 

 

 

 

Despre IRI TRAVEL

 

Sunt 16 ani de când IRI TRAVEL există în peisajul turismului românesc, bucurându-se de o evoluție constantă și de o poziție solidă pe piață. De-a lungul anilor, cu fiecare sezon, IRI TRAVEL și-a consolidat poziția pe piață, devenind cel mai important touroperator pentru unele dintre cele mai cerute destinații de vacanță ale românilor – România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Austria, Italia.

Pentru IRI Travel, turiștii reprezintă mai mult decât un număr sau o cifră de afaceri. Ne asigurăm să le oferim fiecăruia în parte asistența de care are nevoie și selecția cea mai potrivită a vacanței. ”Toți turiștii noștri ne devin prieteni, indiferent de numărul lor”, este deviza IRI Travel. Iri Travel are o rețea de peste 1000 de agenții partenere pe teritoriul întregii țări. Cei 14 consultanți Iri travel, împreună cu rețeaua de agenții partenere, le stau la dispoztie turiștilor 24h/7h, oferindu-le consultanță de specialitate și asistență când au nevoie. De altfel, mottoul IRI Travel este “Rămânem prieteni” și credem cu tărie în el!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here