Potrivit consultanților IRI Travel, în luna septembrie continuă rezervările pentru stațiunile din România și Bulgaria, datorită reducerilor mari

 

Pe litoralul bulgăresc, prețuri cu 30-40% mai mici față de vârful de sezon dar și oferte speciale cu încă 30% reducere

 

Pe litoralul românesc, prețurile pornesc de la 99 lei pe noapte de persoană la hoteluri de 3 stele și de la 152 lei de persoană pe noapte la hoteluri de 4 stele, cu mic dejun

 

 

Potrivit consultanților IRI Travel, principalul touroperator specializat atât pe litoralul bulgăresc, cât și pe cel românesc, luna septembrie prezintă multe avantaje pentru petrecerea unei vacanțe reușite atât pe litoralul românesc, cât și pe cel bulgăresc. Vremea este foarte bună, septembrie fiind numită, de ceva timp, ”a patra lună a verii”, tarifele sunt mult mai mici și este și mai puțin aglomerat.

 

Toate hotelurile de pe litoralul bulgăresc și-au micșorat tarifele cu cel puțin 25% după 24 – 27 august, iar în septembrie, prețurile față de iulie sau august sunt cu cel puțin 30-35 % mai mici, unele diferențe de preț depășind și 40%.

Sunt multe hoteluri de 4 stele cu servicii all inclusive în special din Nisipurile de Aur care, pe lângă faptul că au prețuri mai mici în septembrie, transmit și oferte speciale de până la 30% reducere pentru toată luna septembrie. Deci putem să mergem la 4 stele all inclusive în septembrie la prețuri situate la jumătate sau mai bine față de iulie și august, lunile de vârf de sezon.

 

Prețurile în septembrie de pe litoralul bulgăresc încep de la 22 de euro pe noapte la 3 stele cu all inclusive, de la 30 de euro la 4 stele cu all inclusive și între 40 și 50 de euro la hotelurile de 5 stele.

 

În ceea ce privește litoralul românesc, acesta continuă să fie solicitat și în luna septembrie, mai ales că anul acesta ofertele tip ”Litoralul pentru toți” au început mai devreme și au fost transmise de un număr mare de hoteluri de pe tot litoralul.

 

Prețurile pornesc de la 99 lei pe noapte de persoană la hoteluri de 3 stele și de la 152 lei de persoană pe noapte la hoteluri de 4 stele, cu mic dejun.

 

”Ca și stațiuni căutate în Bulgaria în perioada de început de septembrie, cele mai solicitate sunt Albena, Nisipurile de Aur și Obzor. În cazul litoralului nostru se continuă trendul acestei veri, în sensul că turiștii au preferat sudul litoralului – Saturn, Venus, Jupiter, Neptun-Olimp. Însă Eforie și Mamaia sunt stațiuni de asemenea foarte solicitate de către turiști. Ținând cont de tendințele din acest an, sunt sigur că septembrie va deveni, în timp, încă o lună de sezon, cu o cerere în creștere, chiar dacă nu la nivelul lui iulie și august”, subliniază Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

 

 

 

 

 

Despre IRI TRAVEL

 

Sunt 16 ani de când IRI TRAVEL există în peisajul turismului românesc, bucurându-se de o evoluție constantă și de o poziție solidă pe piață. De-a lungul anilor, cu fiecare sezon, IRI TRAVEL și-a consolidat poziția pe piață, devenind cel mai important touroperator pentru unele dintre cele mai cerute destinații de vacanță ale românilor – România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Austria, Italia.

Pentru IRI Travel, turiștii reprezintă mai mult decât un număr sau o cifră de afaceri. Ne asigurăm să le oferim fiecăruia în parte asistența de care are nevoie și selecția cea mai potrivită a vacanței. ”Toți turiștii noștri ne devin prieteni, indiferent de numărul lor”, este deviza IRI Travel. Iri Travel are o rețea de peste 1000 de agenții partenere pe teritoriul întregii țări. Cei 14 consultanți Iri travel, împreună cu rețeaua de agenții partenere, le stau la dispoztie turiștilor 24h/7h, oferindu-le consultanță de specialitate și asistență când au nevoie. De altfel, mottoul IRI Travel este “Rămânem prieteni” și credem cu tărie în el!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here