Turiștii țin cont de deviza Omul gospodar își face vara sanie și iarna car” și încep să rezerve pentru sărbătorile de iarnă

 

Din ce în ce mai mulți români preferă circuite care includCrăciunul și Revelionul

 

Cel mai inedit produs – Croazieră în Antarctica

 

 

Deși ne aflăm în plin sezon estival, sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi. Turiştii care doresc să îşi aleagă destinaţia dorită pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă şiîn speciala Revelionului, pot să-şi achiziţioneze de pe acum pachetele turistice, mai ales dacă au un buget pregătit. Potrivit consultanților DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), rezervarea din timp este mult mai avantajoasă decât oferta tip last minute. Şi atenţie: de obicei, de Revelion nu există oferte tip last-minute, cu reduceri, deoarece gradul de ocupare este ridicat, cererea este foarte mare, mai ales pentru destinaţiile externe de top, solicitate de către turiști din toată lumea. Firește, nu doar românii aleg astfel de destinații, ci şi germanii, britanicii, americanii, francezii etc.,iar vesticii au educaţia de a-şi achiziţiona din timp pachetele turistice, cu cel puţin 6 luni înainte.

 

Din ce în ce mai mulți români preferă să-și petreacă sărbătorile de iarnă în cadrul unor circuite în destinații exotice, dar și europene.

 

 

Avem deja mulți turiști care se interesează în legătură cu ofertele sărbătorilor de iarnă și deja o parte au început să rezerve. Sunt deja înscrieri pentru programele care includ Piețele de Crăciun din Europa dar și pentru programele de Revelion recent lansate. În general, turiștii noștri preferă să petreacă Revelionul în destinații calde, exotice, dar avem din ce în ce mai mulți turișticare aleg și programele care combină Crăciunul cu Revelionul. Aceștia profită de o vacanță mai lungă, „scapă” de goana după cadouri și de toate obligațiile casnice din acea perioadă, conform spuselor celor care aleg această combinație. Pe de altă parte, numărul românilor care aleg circuite turistice care se vor derula în perioada Revelionului, dorind să petreacă sărbătorile de iarnă în mod activ, este în creștere. Mă bucur că și turiștii români încep să rezerve din timp, în special pentru perioadele sărbătorilor, conștientizând că altfel riscă să nu mai găsească locuri pentru destinația dorită. Turiștii din SUA și Europa occidentală rezervă pentru perioada care include Revelionul și cu un an înainte”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

 

La ora actuală, cele mai vândute revelioane în țările exotice sunt pentru Indonezia – Insula Bali & Insula Lombok, și este normal să fie așa, ținând cont că această destinație de-abia s-a deschis după doi ani, urmate de Croazieră de Crăciun și Revelion în Marea  Caraibilor și de Crăciun în Ecuador și Revelion în Galapagos.

 

Printre cele mai solicitate pachete turistice din Europa se numără Crăciun la Edinburgh și Revelion la Londra dar și clasicul Revelion la Paris.

 

Alte destinații căutate de Revelion sunt țările Americii Centrale și de Sud, precum Mexic, Panama, Nicaragua, Costa Rica, Argentina, Uruguay, Columbia și Brazilia, dar și țările africane precum Kenya, Tanzania, Zanzibar, Senegal și Africa de Sud. Sunt cereri și pentru Statele Unite ale Americii (Revelion Las Vegas și Los Angeles) dar și pentruțări din Asia, care și-au deschis recent granițele pentru turism, precum Thailanda, Malaezia, Singapore șiIndonezia (în special Bali).

 

Cele mai căutate destinații europene de sărbători sunt, alături de Londra și Paris, Berlin, Suedia și Finlanda (Revelion la Marea Baltică), Georgia, Albania, Portugalia dar și Gran Canaria (Spania) și Azore și Madeira (Portugalia).

 

Printre destinațiile mai apropiate, sunt căutate Egipt, Maroc, Tunisia, Liban, Iordania, Iran, Turcia (Cappadocia) și Emiratele Arabe Unite.

 

DAL Travel lansează și un produs inedit, post-Revelion: Croazieră în Antarctica. Aceasta se va desfășura între 2 și 23 ianuarie și va fi operată de către vasul de croazieră Sapphire Princess al companiei Princess Cruises – una dintre cele mai de top companii de croazieră din lume. Îmbarcarea va avea loc în Buenos Aires (Argentina), iar traseul va include Montevideo – Insulele Falkland – Antarctica: Strâmtoarea Drake – Arhipelagul Palmer – Canalul Schollart – Golful Paradisului – Strâmtoarea Gerlache – Paradise Harbor – Capul Horn – Ushuaia – Punta Arenas – Fiordurile Chiliene – San Antonio – Valparaiso – Vina del Mar – Santiago de Chile. Croaziera este extrem de solicitată de către turiștii din toată lumea, fiind unul dintre cele mai căutate produse turistice din lume. Costul unui astfel de pachet turistic este de 4340 de euro.

 

 

Despre DAL Travel

 

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața turismului din România, agenția de turism DAL Travel s-a făcut remarcată și apreciată atât datorită circuitelor de grup organizate fără cusur în destinații de pe toate continentele, dar și prin prisma organizării de vacanțe individuale sau de afaceri complet personalizate după dorințele și/sau nevoile clienților.

 

Fiind încă de la înființare o agenție de turism tour operatoare membră ANAT și IATA, am putut să le oferim partenerilor noștri B2B siguranța că toate serviciile noastre sunt de calitate înaltă și că împreună le putem dărui turiștilor experiențe de top în orice colț al lumii, chiar și în această perioadă pandemică dificilă prin care traversăm. Am reușit să supraviețuim pe piața turismului în perioada de pandemie prin forțe proprii, deoarece nu am dorit să renunțăm nici la activitatea noastră, nici la oamenii din agenție.  Pasiunea pentru călătorie este una dintre credințele noastre, iar datorită ei am riscat totul chiar și atunci când situația generată de pandemie nu ne dădea speranțe. În acest moment pot spune că toate eforturile noastre nu au fost zadarnice, motivându-ne să mergem mai departe.

 

            DAL Travel oferă următoarele tipuri de produse turistice:

 

  1. Circuite turistice de grup
  2. Vacanțe personalizate
  3. Private tours
  4. Sejururi charter
  5. Croaziere
  6. City breaks
  7. Organizare evenimente
  8. Bilete de avion
  9. Cazări în întreaga lume
  10. Vacanțe în România

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here