Din ce în ce mai mulți turiști doresc să călătorească și să descopere noi obiective, noi culturi

 

DAL Travel relansează destinații inedite: Pakistanul de Sud, Uganda, Rwanda, Arabia Saudită, Sultanatul Oman, Algeria și India (Rajahstan, Triunghiul de Aur, Varanasi). Se relansează Scoția, cu admirarea Aurorei boreale

 

De ce sunt importante asigurările de călătorie

 

 

 

Consultanții DAL Travel remarcă apetitul turiștilor români pentru destinații exotice, îndepărtate, o parte dintre ele inedite, promovate în premieră în cadrul circuitelor turistice, unde au ocazia să viziteze multe obiective turistice și chiar mai multe țări. Potrivit DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), românii profită în continuare de relaxările din mai multe țări îndepărtate, exotice și aleg destinațiile cu mai puține restricții.

 

Pentru perioada februarie – martie, DAL Travel propune circuite în câteva destinații inedite: Pakistanul de Sud (11.02.- 23.02.2022), Uganda – Rwanda (19.02.- 07.03.2022), Carnavalul de la NISA (24.02.- 27.02.2022), Croazieră în Golful Persic (Emiratele Arabe Unite – Arabia Saudită – Qatar) (04.03 – 12.03.2022), Sultanatul Oman (10.03 – 18.03.2022), Scoția Boreală (16.03 – 25.03.2022), Chile – marele circuit: Deșertul Atacama, Patagonia & Insula Paștelui (23.03.-09.04.2022), Algeria (29.03 – 09.04.2022).

 

”Turiștii doresc întotdeauna servicii de calitate, cu ghizi locali buni, mijloace de transport cu standard ridicat, hoteluri atent selecționate, mese bune conform programului. Folosim întotdeauna un ghid sau tour leader profesionist iar itinerariile sunt, la cererea turiștilor, complexe. De asemenea, călătorii trebuie să aibă siguranța că circuitul respectiv se va desfășura conform programului și încrederea că atunci când merg cu un grup, problemele care se pot ivi se vor rezolva fără îndoială și rapid. Românii țin din ce în ce mai mult cont de experiența agenției care oferă încredere, de atmosfera plăcută pe parcursul călătoriei și de lipsa grijilor în timpul călătoriei. Prin prisma călătoriei în circuite de grup, turiștii pot întâlni oameni noi, cu care pot crea conexiuni și au parte de informații și descrieri detaliate ale obiectivelor pe care le vizitează”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

 

 

În prima parte a anului, cele mai solicitate destinații pentru circuite sunt Sri Lanka (în combinație cu Maldive sau cu India), Mexic (marele circuit), Cuba (și sejur în Varadero), Peru (Colca, Nazca) și Pakistan (noua vedetă în portofoliul DAL Travel).

 

Iată câteva exemple de circuite operate de DAL Travel în lunile februarie și martie, de la cele mai accesibile ca preț până la cele mai scumpe:

 

Carnavalul de la NISA 520 euro

Carnaval în Insula Madeira 1180 euro

Maroc – Marele Circuit 1180 euro

Iordania – circuit cu minisejururi la Marea Moartă și Marea Roșie 1260 euro

Sultanatul Oman 1490 euro

Croazieră în Golful Persic 1740 euro

Cuba și sejur în Varadero 1850 euro

Deluxe Egipt și Croazieră pe Nil 2030 euro

Scoția Boreală 2295 euro

Sri Lanka – Maldive 2650 euro

Peru – Colca – Nazca 2775 euro

Pakistanul de Sud 2890 euro

Mexic – marele circuit 1240 euro + 1620 usd

Mexic – Cuba 1490 euro + 1875 usd

Cuba – marele circuit 3880 euro

Chile – marele circuit: Deșertul Atacama, Patagonia & Insula Paștelui

1270 euro + 3690 usd

Uganda – Rwanda 5890 euro

 

 

Nicio călătorie fără asigurare

 

Potrivit consultanților DAL Travel, asigurările de călătorie sunt foarte importante, mai ales în această perioadă.

 

Există mai multe tipuri de asigurări de călătorie:

 

Asigurarea storno (înainte de călătorie). Anularea unei călătorii poate fi extrem de costisitoare. Turiștii ar trebui să aibă un plan de rezervă în cazul în care apar evenimente neprevăzute demonstrabile care ar putea împiedica călătoria, astfel că o asemenea asigurare oferă protecție financiară.

 

Asigurarea medicală de călătorie (din timpul călătoriei). Aceasta acoperă costurile medicale ce pot apărea pe parcursul călătoriei în afara țării, inclusiv riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Turiștii pot beneficia și de alte acoperiri cu această asigurare, precum asistență de urgență non-stop, asigurarea bagajelor și asigurare în caz de accident.

 

Fiecare turist trebuie să țină cont de propriile nevoi atunci când alege un pachet de asigurare. DAL Travel recomandă încheierea unei asigurări medicale și storno pentru a acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare. Consultanții de turism stau la dispoziția turiștilor în caz că aceștia au nevoie de asistență pentru a alege asigurarea de călătorie potrivită.

 

 

 

 

 

Despre DAL Travel

 

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața turismului din România, agenția de turism DAL Travel s-a făcut remarcată și apreciată atât datorită circuitelor de grup organizate fără cusur în destinații de pe toate continentele, dar și prin prisma organizării de vacanțe individuale sau de afaceri complet personalizate după dorințele și/sau nevoile clienților.

 

Fiind încă de la înființare o agenție de turism tour operatoare membră ANAT și IATA, am putut să le oferim partenerilor noștri B2B siguranța că toate serviciile noastre sunt de calitate înaltă și că împreună le putem dărui turiștilor experiențe de top în orice colț al lumii, chiar și în această perioadă pandemică dificilă prin care traversăm. Am reușit să supraviețuim pe piața turismului în perioada de pandemie prin forțe proprii, deoarece nu am dorit să renunțăm nici la activitatea noastră, nici la oamenii din agenție.  Pasiunea pentru călătorie este una dintre credințele noastre, iar datorită ei am riscat totul chiar și atunci când situația generată de pandemie nu ne dădea speranțe. În acest moment pot spune că toate eforturile noastre nu au fost zadarnice, motivându-ne să mergem mai departe.

 

            DAL Travel oferă următoarele tipuri de produse turistice:

 

  1. Circuite turistice de grup
  2. Vacanțe personalizate
  3. Private tours
  4. Sejururi charter
  5. Croaziere
  6. City breaks
  7. Organizare evenimente
  8. Bilete de avion
  9. Cazări în întreaga lume
  10. Vacanțe în România

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here