Carmina Cotfas, Miss Universe Romania 2021, este unica reprezentantă a României la o competiție internațională de prestigiu, la final de an. Ea promovează țara noastră la finala mondială de la Eilat (Israel), care va avea loc duminică, 12 decembrie

 

 

Puteți încă acorda un vot gratuit Carminei, care reprezintă cu cinste țara noastră la finala internațională Miss Universe de la Eilat, Israel, astăzi, descărcând aplicația pentru smart phone Miss Universe App

 

Carmina Cotfas: Participarea la finala internațională Miss Universe reprezintă un pas în cariera mea, dar cred că mai ales un pas pentru România. Sper ca de acum înainte, țara noastră să sprijine mai mult imaginea feminină a României la competițiile internaționale de top

 

 

 

Carmina Olimpia Cotfas, care a câștigat competiția Miss Universe România 2021 dintre 200 de candidate și 25 de finaliste, pe 28 august 2021, reprezintă, la ora actuală, România, la cea mai de elită competiție de frumusețe, inteligență și creativitate din lume – Miss Universe, organizată în Israel, la Eilat.

Selecția Miss Universe este extrem de dificilă și de riguroasă. Cine ajunge la competiția internațională, reprezintă propria țară, inclusiv la nivel diplomatic. Miss Universe nu este o ambasadoare a frumuseții proprii, ci o ambasadoare a frumuseții țării. A fi Miss Universe, inclusiv pe plan național, înseamnă inteligență emoțională, diplomație, capacitate de comunicare și adaptabilitate și chiar și geopolitică.

Carmina va defila pe podium, la finala Miss Universe din Eilat, cu o rochie cu motive populare românești, în valoare de 20.000 de dolari, un tribut adus Reginei Maria, care, printre altele, a contribuit la efectuarea Marii Uniri de la 1918.

 

” Este momentul ca lumea să vadă cu alți ochi România, colțul de rai sau locul de basm unde am avut norocul să ne naștem  și de care trebuie să profităm la maxim și asta se poate face doar printr-un efort susținut, prin promovarea serviciilor noastre turistice și prin dezvoltarea lor la un nivel cât mai înalt. Nu merg acolo ca să câștig neapărat. Deși m-ar bucura pentru țara mea. Dar spun asta pentru că sunt conștientă că toate țările au selectat participante care să le reprezinte cu mândrie. Particip pentru a-mi reprezenta și promova țara, atât cât pot eu de bine. În rest, voi fi naturală, sinceră, exact așa cum cred că sunt eu și voi lăsa decizia juriului și votanților… Cuvintele mele cheie sunt încredere, dar și, cum spuneam, smerenie. Pentru mine, participarea la competiția Miss Universe este un început. Nu un scop. Și voi susține mereu competiția, pentru România, indiferent dacă voi fi câștigătoarea finalei Miss Universe sau nu. Datoria mea este dată de faptul că România m-a ales. Evident, contează și competiția, dar colaborarea cred că reprezintă cuvântul meu cheie”, declară Carmina Cotfas, Miss Universe Romania.

 

Pe 8 decembrie, Carmina a acordat juriului internațional clasicul interviu de 3 minute. Fiind întrebată ”Cum a devenit o fată timidă o mândră delegată Miss Universe?”, ea a răspuns: ”Totul este o chestiune de alegere. Această călătorie nu a fost una ușoară, dar schimbarea în sine nu este niciodată ușoară. Trebuie să te autoprovoci, trebuie să te educi și mai ales să ai grijă de tine. Tu ești tu și asta este superputerea ta. Ai puterea de a alege cine vrei să fii, în ce crezi și cum să te dezvolți. Am ales să-mi urmez inima și am fost curajoasă în acest sens, așa că iată-mă aici! Mulțumesc din suflet familiei mele pentru tot și fiecărui om pe care l-am am întâlnit, pentru tot sprijinul pe care l-am avut până acum și pentru toate amintirile. Acum este timpul ca spectacolul să meargă înainte!”

 

”Miss Universe reprezintă o competiție complexă și de elită, alături de încă doar câteva competiții internaționale de același gen. Așa cum sportivii sau artiștii ne promovează excelent România, la fel o fac și reprezentantele noastre la aceste concursuri internaționale prestigioase. Selecția este extrem de riguroasă, iar câștigătoarele competiției naționale devin adevărate ambasadoare ale țării noastre. Sper să se înțeleagă și la noi importanța acestor participări, deoarece nu vorbim de frumusețea și inteligența feminină în particular, ci despre frumusețea țării. SUA, Franța, Israel și multe alte țări înțeleg acest aspect și sprijină la maxim ambasadoarele feminine ale propriei țări. Poate că ar fi bine ca fiecare Miss Universe Romania, alături de câștigătoarele altor competiții de calibru internațional, să devină oficial ambasadoare ale turismului românesc și ale imaginii țării noastre”, declară Traian Bădulescu, consultant în turism și PR Carmina Cotfas.

 

Cele 80 de candidate la titlul Mondial vor participa, astăzi, 10 decembrie, la competițiile preliminare și naționale de costume, cu începere la ora 19.00. Organizația Miss Universe, Ministerul Turismului din Israel și orașul Eilat au anunțat că cea de-a 70-a competiție MISS UNIVERSE® va fi transmisă în direct din Eilat, Israel, pe 13 decembrie 2021, la ora 02:00 am (ora României). Cântăreața israeliană și vedeta internațională Noa Kirel va evolua la competiție.

Organizația a dezvăluit și detalii despre locul competiției, o arenă de ultimă generație, personalizată, ”Universe Arena”, care a fost importată din Portugalia, se ridică la o înălțime de 16,5 metri și are capacitatea de a suporta peste 70 de tone de echipamente. Construcția este dedicată filmărilor de televiziune, conține o scenă și aproximativ 5.000 de locuri.

 

 

Puteți urmări live competiția la https://www.fox.com/miss-universe/, pe canalul TV Telemundo sau pe pagina de Youtube ”Miss Universe” (https://www.youtube.com/missuniverse ).

 

Pentru alte fotografii sau filme puteți accesa conturile oficiale https://www.instagram.com/carminacotfas/ sau https://www.facebook.com/olimpiacarmina.cotfas

 

Iată o declarație a Carminei despre cum consideră ea că poate sprijini turismul românesc și imaginea țării:

 

https://www.youtube.com/watch?v=yZKtkcf-Rrs

 

Puteți încă oferi un vot gratuit Carminei Cotfas astăzi, 10 decembrie, descărcând aplicația pentru smart phone Miss Universe App. Contează fiecare vot, Carmina reprezintă România acolo, nu se reprezintă doar pe ea! Alegeți opțiunea VOTE, apoi ”Vote your favorite delegate into the semifinals!”, si apoi bifați, firește, Romania sau puteți vota direct de pe site-ul https://www.missuniverse.com/delegates

 

 

 

Despre Carmina Olimpia Cotfas

 

Carmina Cotfas, Miss Universe România, are 20 de ani, este din Târgu Mureș și studentă în anul trei la istorie, în Cluj. Dorește să devină profesor universitar de istorie și să scrie cărți pe tema istoriei, a dezvoltării personale și a turismului. A practicat volei de performanță 5 ani și a studiat canto timp de 9 ani. Este activist al dreptului de sănătate, prezentator radio și TV dar și model profesionist de la 14 ani. Carmina consideră că România este o țară mult mai dezvoltată decât, din păcate, cred mulți. Și dorește să se implice pentru creșterea încrederii românilor în propria țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here