Campania va avea loc în perioada 12 – 21 noiembrie

 

Reduceri pentru Revelion 2022, pentru sărbătorile de Paște, cât și pentru circuite turistice care vor avea loc până în toamna anului 2022

 

Printre destinațiile incluse: Mexic, Peru, Zanzibar, Africa de Sud, Egipt, Uzbekistan, Turcia, Madeira și Maroc

 

 

Din ce în ce mai mulți turiști români se orientează, în timpul sezonului de iarnă, dar și în ultimul timp, către destinațiile exotice. Cu această ocazie, DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium și de circuit, înființat în anul 2000, lansează, în perioada 12-21 noiembrie, o campanie de reduceri Black Friday, dedicată în special destinațiilor exotice și circuitelor premium. Cine rezervă în această perioadă, beneficiază de reduceri pentru anumite circuite turistice care se vor derula până la finele anului, inclusiv circuitele de Revelion.

 

Ofertele turistice “Black Friday premium” propuse de agenția DAL Travel acoperă atât sărbătorile de iarnă, cât și pachetele turistice pentru anul viitor, până în luna septembrie.

 

 

Suntem o agenție de turism specializată pe produse premium, circuite, destinații exotice și tocmai de aceea, pentru a impulsiona acest tip de turism, am decis să lansăm, în premieră, o campanie de Black Friday premium, în care am inclus în special destinații exotice. Am observat un apetit crescut al românilor pentru destinații exotice și pentru circuite în țări îndepărtate, pe continente precum America de Sud și Centrală, Africa sau Asia. Prin reducerile Black Friday pentru rezervări în perioada 12 – 21 noiembrie, un turist poate beneficia de ofertele de Revelion, de Paște, dar și de circuitele care sunt lansate până în a doua parte a anului viitor”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

 

Cel mai recent pachet inclus în campania Black Friday DAL Travel este numit  Piețele de Crăciun din Alsacia, din perioada 7 – 13 decembrie.

 

O mare parte dintre ofertele Black Friday se adresează Revelionului 2022, printre care amintim: Africa de Sud & Cascada Victoria, Iordania, Turcia Cappadocia, Paris, Tanzania & Zanzibar, Mexic – Guadalajara cu minisejur la Cancun, Asia Centrală Uzbekistan, Portugalia și Albania

 

Printre ofertele Black Friday pentru anul viitor se numără Carnaval în Insula Madeira, Egipt și Croazieră pe Nil, Maroc, Peru – Colca – Nazca, inclusiv câteva destinații de Paște, precum Albania, Turcia de Sud Est și Uzbekistan. Cea mai îndepărtată în timp ofertă Black Friday este Peru – marele circuit, care se va desfășura în perioada 23 august – 6 septembrie 2021.

 

Pentru Africa de Sud, Mexic, Tanzania – Zanzibar reducerile sunt de 100 de euro per pachet turistic (per persoană), iar pentru destinații pentru Iordania, Uzbekistan sau Turcia, de 70-80 de euro per pachet turistic.

 

Despre DAL Travel

 

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața turismului din România, agenția de turism DAL Travel s-a făcut remarcată și apreciată atât datorită circuitelor de grup organizate fără cusur în destinații de pe toate continentele, dar și prin prisma organizării de vacanțe individuale sau de afaceri complet personalizate după dorințele și/sau nevoile clienților.

 

Fiind încă de la înființare o agenție de turism tour operatoare membră ANAT și IATA, am putut să le oferim partenerilor noștri B2B siguranța că toate serviciile noastre sunt de calitate înaltă și că împreună le putem dărui turiștilor experiențe de top în orice colț al lumii, chiar și în această perioadă pandemică dificilă prin care traversăm. Am reușit să supraviețuim pe piața turismului în perioada de pandemie prin forțe proprii, deoarece nu am dorit să renunțăm nici la activitatea noastră, nici la oamenii din agenție.  Pasiunea pentru călătorie este una dintre credințele noastre, iar datorită ei am riscat totul chiar și atunci când situația generată de pandemie nu ne dădea speranțe. În acest moment pot spune că toate eforturile noastre nu au fost zadarnice, motivându-ne să mergem mai departe.

 

            DAL Travel oferă următoarele tipuri de produse turistice:

 

  1. Circuite turistice de grup
  2. Vacanțe personalizate
  3. Private tours
  4. Sejururi charter
  5. Croaziere
  6. City breaks
  7. Organizare evenimente
  8. Bilete de avion
  9. Cazări în întreaga lume
  10. Vacanțe în România

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here