16 mai 2023

 

  • Philips oferă o soluție medicală flexibilă pentru a satisface nevoile ortopediei, traumatologiei, chirurgiei vasculare, neurovasculare si a altor zone chirurgicale.
  • Profilele unice de utilizator, protocoalele specifice aplicației și manevrabilitatea excepțională îmbunătățesc experiența personalului din sala de operație și contribuie la îmbunătățirea rezultatelor pentru pacienți

 

București, RomâniaRoyal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global în tehnologia sănătății, a anunțat lansarea sistemului mobil Zenition 10 pentru terapie prin imagistică medicală, o completare a gamei de echipamente mobile Zenition C-arm ale companiei.

 

Bazat pe tehnologia avansată a detectorului plat, Zenition 10 ajută la extinderea accesului la îngrijirea chirurgicală de rutină și la procedurile minim invazive. C-arm-ul mobil, cu utilizare complexă și de înaltă calitate a imaginii, permite chirurgilor să trateze mai mulți pacienți cu un cost redus, ajutând în același timp la îmbunătățirea tratamentului pacienților.

 

„C-arm-urile mobile Zenition Philips au fost recunoscute de multă vreme pentru imaginea lor de înaltă calitate și performanțele care îmbunătățesc eficiența actului medical. Aducem aceste beneficii sistemului medical din România, venind în întâmpinarea nevoilor din chirurgie cu proceduri minim invazive de rutină, permițând mai multor pacienți din mai multe părți ale țării să primească îngrijire medicală de înaltă calitate”, a declarat Șerban Isopescu, lider al Philips Health Systems România.

 

Pentru a contribui la atenuarea deficitului de personal din sălile de operații, precum și a scăderii costurilor în domeniul sănătății, Philips Zenition 10 oferă o soluție de diagnostic și tratament imagistic pentru intervențiile chirurgicale de rutină, asigură viteza și eficiența necesare pentru a rezolva un numar mare de pacienți. Totodată este suficient de flexibilă pentru a satisface nevoile ortopediei, traumatologiei și altor zone chirurgicale. Această soluție eficientă din perspectiva costurilor dispune de o manevrabilitate excepțională a arcului C, de protocoale specifice aplicațiilor și de profiluri personalizate de utilizatori. În același timp, oferă o calitate impecabilă a imaginilor necesară îmbunătățirii rezultatelor pacienților. Ușor de utilizat și intuitiv de operat, Zenition 10 susține o curbă de învățare rapidă și reduce timpul de instruire al personalului medical.

Calitatea imaginii este facilitată de protocoalele specifice aplicației, presetările personalizabile și profilele unice ale utilizatorului, care ajustează automat setările Zenition 10 pentru a se potrivi preferințelor individuale ale utilizatorului, la fiecare conectare. O baterie permite unității să fie mutată dintr-o sală de operație în alta fără a fi necesară repornirea întregului sistem. Geometria excelentă a arcului în C oferă manevrabilitatea necesară echipei din sala de operație pentru a accesa acele zone anatomice ţintă. Philips BodySmart facilitează eficiența dozei prin adaptarea automată a câmpului de măsurare la zona de interes.

 

Pentru imagini ale pacienților cu implanturi metalice, software-ul Philips MetalSmart îmbunătățește automat calitatea imaginii și eficiența dozei. Un modul pediatric dedicat reduce automat ratele de iradiere pentru pacienții tineri. Capacitatea de angiografie de substracție digitală a sistemului îmbunătățește în continuare gama de proceduri chirurgicale facilitată de Zenition 10, permițând imagistica clară a vaselor de sânge.

 

Platforma mobilă Zenition, bazată pe Windows®, aduce împreună inovații în captarea imaginii, procesarea imaginii, ușurința în utilizare și versatilitate în portofoliul Philips.

 

 

***

 

Pentru mai multe informații:

 

Iris Golopența – Brand & Communication Manager, Philips România

Email: [email protected]

 

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este lider în tehnologia medicală, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea oamenilor prin inovații medicale. Inovația centrată pe pacient utilizează tehnologii avansate și cunoștințe clinice pentru a oferi soluții de sănătate personallizate pentru consumatori și soluții de sănătate profesionale pentru furnizorii de servicii medicale și pacienții lor, în spital și acasă. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistică medicală, ultrasunete, diagnostic, monitorizare și informatică medicală, precum și în domeniul îngrijirii personale. Philips a generat vânzări de 17,8 miliarde de euro în 2022 și angajează aproximativ 74.000 de angajați in vânzări și servicii în peste 100 de țări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here