• Cele mai ample lucrări din acest an se desfășoară în Alba Iulia și Valea Mică;
  • Anul trecut în județul Alba au fost modernizați circa 14 kilometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 20 de kilometri;

 

Delgaz Grid va desfășura anul acesta în județul Alba mai multe proiecte de investiții în valoare de circa 9 milioane de lei, pentru  modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de 18 kilometri. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum şi a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

 

Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în municipiul Alba-Iulia (10 km) și în localitatea Valea Mică (7 km).

 

Anul trecut compania a investit peste 7 milioane de lei în județul Alba, sistemul de distribuție a gazelor naturale fiind modernizat pe o lungime de circa 14 kilometri și extins cu mai mult de 20 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz s-au desfășurat în localitatea Bărăbanț, în municipiul Alba Iulia și în municipiul Sebeș.

 

Delgaz Grid a investit în anul 2021 în distribuția de gaze naturale peste 330 milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

 

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de  82.300 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,9 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de circa 2,7 miliarde de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here