Bucuresti, 20.05.2021: Centrul medical virtual WPK Online Healthcare Center, infiintat de Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria si desemnat in 2021 unul dintre cele mai bune spitale din lume, a atras in primul an de la lansare aproximativ 200 de pacienti romani care au accesat consultatii video online cu experti medicali internationali.

 

In perioada mai 2020 – mai 2021, cele mai solicitate servicii medicale au fost cele de medicina interna, reumatologie, endocrinologie, dermatologie, gastroenterologie, cardiologie, psihiatrie, ortopedie, ORL, oncologie si second opinion radiologie.

 

Pe WPK Online Healthcare Center, pacientii pot accesa consultatii video acordate de medicii asociati ai spitalului WPK din peste 20 de specialitati medicale: de la medicina interna, gastroenteorologie si pana la ortopedie. Intregul proces este coordonat si organizat de un manager de caz dedicat ce raspunde tuturor intrebarilor pacientului in ce priveste stabilirea medicului potrivitsi procesul efectiv de programare si participare la consultatia medicala online.

 

“Perioada de pandemie a ingreunat accesul pacientilor la serviciile medicale, majoritatea indreptandu-si atentia catre consultatiile medicale online. Pacientii romani care au apelat la expertii spitalului WPK prin intermediul consultatiilor video online si-au exprimat multumirea pentru accesibilitate. Confirmarea unui diagnostic sau plan de tratament a fost esentiala in ultimul an, pacientii putand astfel sa previna sau sa tina sub control afectiunile avute, care, altfel s-ar fi agravat si rezultatele ar fi fost cu totul altele”, a declarat Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing si Pacienti Internationali al Wiener Privatklinik.

 

Pacientii romani au asigurati 3 manageri de caz vorbitori de limba romana, astfel incat intregul proces sa fie unul facil. Acestia ofera consiliere personalizata fiecarui pacient in parte si ii solicita acestuia analizele medicale in format electronic, pentru a fi vizualizate in avans de medicul din Viena. Ulterior, pacientului i se comunica ziua si ora la care va intra in legatura online cu specialistul. In cazurile unde este necesar, specialistii vor reevalua analizele realizate in tara.

Recomand consultatiile medicale video la WPK Online Healthcare Center. Am avut acces la opinia medicala a unui expert international, fara sa fiu nevoita sa ma deplasez la Viena. In plus, am primit intregul suport al echipei Wiener Privatklinik, incepand de la programare pana la recomandarea celui mai bun medic”, spune Madalina, pacienta a WPK OHC.

Managerii de caz din Romania ai spitalului Wiener Privatklinik ajuta pacientii la efectuarea programarii, direct pe platforma online sau prin trimiterea unei solicitari de consultatie medicala online la adresa de e-mail [email protected].

 

 

 

Despre Wiener Privatklinik

Wiener Privatklinik (WPK), infiintat in 1871, cu sediul la Viena, este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria si certificat ca unul dintre cele mai bune din lume in 2021. Spitalul acopera o gama de peste 30 de specialitati medicale, cu 14 centre de competenta, 145 de paturi, un departament de chirurgie cu 4 sali de operatie. Serviciile avansate de imagistica din cadrul Centrului de Radiologie cu PET-CT si medicina nucleara reprezinta o entitate suplimentara pentru WPK. In cadrul spitalului WPK s-a infiintat in 2020 singurul centru privat de radioterapie din Austria. Mai mult de 250 de experti austrieci renumiti din cele mai diverse specialitati sunt activi in cadrul Wiener Privatklinik, folosind cele mai inovatoare metode de diagnostic si tratamente de ultima generatie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here