FRUNZA VERDE MAR ROTAT/ BADE-AL MEU E VACCINAT!(DIN FOLCLORUL NOU)

 

O nouă tranșă, de 214.110 doze de vaccin produs de Pfizer BioNTech, va ajunge luni în România. Vaccinurile vor fi livrate, pe cale aeriană, pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.Cei cu pile se vor putea vaccina si de zece ori.Pentru cei fara pile nu vor fi suficiente doze.

JOE BIDEN FURA CU NERUSINARE DE LA CIOLACU!

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, face o comparație între planul de relansare economică al președintelui SUA Joe Biden și cel al social-democraților din România. Ciolacu spune că multe dintre măsuri sunt similare.Așa arată planul Biden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susținute și prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noștri în aceste zile.Daca si americanii ne fura inseamna ca degeaba i-am asteptat 45 de ani!

 

SA TOT INGRIJESTI BATRANI

 

O bătrână din Italia, fostă profesoară de meserie, a lăsat după moartea sa o moștenire 25 de milioane de euro unor organizații și spitale din Peninsulă, dar și femeii care a îngrijit-o în ultimii ani de viață. Ea și-a scris necrologul, unde a pomenit foști elevi și medici care i-au acordat de-a lungul timpului cele mai bune îngrijiri.Super Daca iti faci un azil cu patruzeci d-astea, ai facut miliardul!

 

SANATATEA E UN MOFT

 

Sindicaliștii de la Federaţia „Solidaritatea Sanitară” vor protesta, luni şi marţi, la Parlament, în zilele în care sunt programate dezbaterea şi aprobarea în plen a proiectului de Lege pentru bugetul de stat pe 2021. Ei cer majorarea sumelor dedicate sănătăţii şi alocarea banilor necesari pentru respectarea drepturilor angajaților din domeniu.Pentru ca Florin Citu e INCA sanatos, n-o sa le prea dea atentie!

 

RALUCA NU-I IUBESTE PE PENSIONARI 

 

Turcan: Nu tindem spre această majorare artificială a pensiilor cu 40% vehiculată de PSD. Astăzi spun 40%, mâine te trezeşti că spun 60% că doar nu îi doare gura, nu sunt la guvernare / Nu pot să afirm că a fost o promisiune a PNL de majorare cu 8% Desteapta .Daca nu promiti nimic, nu poti fi acuzat ca nu ti-ai respectat promisiunea!

NIMIC MAI DULCE DECAT OTRAVA PATRIEI!

 

Navalnîi a sosit în regiunea Vladimir, pentru a-şi ispăşi pedeapsa de doi ani şi jumătate de închisoare, anunţă ONK, un organism public; el este plasat în carantină, înaintea transferului în Colonia penitenciară numărul 2 din Pokrov, cu ”regim normal”Vai de capul lui.Rusii care cunosc cum e in lagar spun ca mai bine accepta otrava.

LOVITURILE SUB CENTURA SUNT PE LOCUL DOI!

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a declarat, la prezentarea bilanţului DIICOT, că în instrumentarea dosarelor de trafic de persoane, trafic de droguri şi criminalitate informatică trebuie avută în vedere şi componenta de spălare a banilor. „(…) grupurile infracţionale trebuie lovite acolo unde le doare cel mai tare, adică la bani”, a susţinut el.Si fotbalistii care spuneau ca loviturile la oase sunt cele mai dureroase ce mai au de comentat?

DE-AS MAI DUCE-O PAN’ LA TOAMNA!

Medicul Alexandru Rafilla, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a declarat la Antena 3 că, în scenariul cel mai optimist, revenim la normalitate la finele lui septembrie, precizând însă că lucrul acesta nu poate fi garantat de nimeni, pentru că pot apărea noi tulpini ale coronavirusului.Asta-I scenariul optimist.In scenariul pesimist se pare ca nu scapam NICIODATA!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here