CUM AU SA MAI FACA BRAGA?

Ploile slabe au condus la cea mai gravă secetă din ultimii 10 ani, iar Istanbul, un mega-oraș cu 17 milioane de locuitori, este la un pas să rămână fără apă, potrivit Camerei inginerilor chimici din Turcia. Primarul din Ankara, Mansur Yavaş, a anunțat luna aceasta că orașul său mai are apă pentru încă 110 zile în baraje și rezervoare.Pentru economie, ar trebui interzise telenovelele lacrimogene.

IN USR PLUS IMPARTIREA POSTURILOR DA CU MINUS

Este revoltă în USR PLUS din cauza împărțirii funcțiilor din ministere. Vestea că fostul senator Mihai Goțiu ar putea ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului i-a supărat chiar pe unii dintre colegii săi de partid. 308 membri USRPLUS au semnat o scrisoare publică prin care îi cer demisia lui Mihai Goțiu din toate funcțiile deținute în partid și din partid.Daca o tin tot asa,in curand partidul o sa ramana fara niciun membru!

BABA VANGA OMS PROOROCESTE

Al doilea an de pandemie de Covid-19 ar putea fi mai dificil decât primul, având în vedere modul în care se răspândeşte boala, mai ales în emisfera nordică, în condiţiile în care circulă mai multe tulpini, a avertizat, miercuri, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), transmite Reuters.Ehee, sa vedeti al treilea an!

CINE BEA PE DATORIE / NU SE TREZESTE DIN BETIE!

Datoria externă totală a României a crescut în perioada ianuarie – noiembrie 2020 cu 10,18 miliarde euro, la 119,97 miliarde euro, de la 109,78 miliarde euro la 31 decembrie 2019, arată datele BNR.Nu-i nebun ala care mananca zece paini, e nebun ala care i le da!

GO HOME, RENATE WEBER! GO HOME!

Deputatul PNL Alba Florin Roman afirmă că Renate Weber “se pregăteşte să plece” din funcţia de Avocat al Poporului. “Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu aşa-zisa iubire față de țară şi compatrioți”, adaugă el, numind-o pe Weber “un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale”. “Mai ales că nici nu ştim că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD”, spune Florin Roman.Vrabia malai piseaza!

VANT SI PRECIPITATII.COALITIA PNL-USRPLUS-UDMR REZISTA!

Senatorul Gabriela Firea afirmă că, în opinia sa, coaliţia de guvernare formată din PNL, USR-PLUS şi UDMR nu va rezista mai multe de şase luni. Ea crede că în primăvara acestui an preşedintele Klaus Iohannis “va trebui să tragă o linie după perioada de acomodare”.Stati, linistiti, romani! Nu pleaca asa usor cainele de la macelarie!

ALZHEIMER CONTRA COVID-19

Planul economic al preşedintelui ales Joe Biden se concentrează pe salvarea imediată din criza provocată de pandemia de Covid-19, a afirmat pricipalul consilier economic al viitoarei administraţii, Brian Deese, transmite Reuters.Numai sa nu uite!

NU SUPORTA PETARDELE.ACUM  LE SUPORTA

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Vaslui a ajuns la spital cu răni grave după ce, în timp ce se afla pe stradă, a fost bătut cu bestialistate de un adolescent de 16 ani. Victima îi rugase să nu mai arunce cu petarde.“M-am dus către cel care a aruncat-o, să-i spun să nu mai dea cu petarde că am un copil mic în casă, care doarme. Toată iarna am fost terorizați de aceste bubuituri. În loc să se liniștească, el a sărit la bătaie. M-a lovit până n-am mai putut sta în picioare. Am ajuns la spital cu fractură de femur la piciorul drept. M-a nenorocit. Am niște dureri groaznice și nu știu dacă voi mai putea merge normal vreodată.”Sa zica mersi ca tanarul nu arunca si cu grenade!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here