București, 6 August 2020: Compania farmaceutică Takeda a anunțat astăzi numirea lui Vlad Huțanu în poziția de Country Head Ad Interim Takeda Romania începând cu 17 August 2020. Vlad va deveni membru al echipei de conducere Takeda Europa de Est și va fi locat în România.

 

Jiri Smejkal, Director Takeda Europa de Est, afirmă: „Sunt convins că această numire va continua cu succes munca și colaborarea noastră cu toți partenerii, pentru a putea pune la dispoziția pacienților români tratamentele inovatoare din portofoliul Takeda“.

 

Vlad Huțanu s-a alăturat Takeda în 2012 ca Sales Manager pentru divizia de spitale și a ocupat în decursul anilor o serie de poziții de management. În poziția actuală, cea de Business Unit Head Oncologie, el a avut o contribuție semnificativă în a facilita accesul rapid al pacienților la medicamente inovatoare, precum și la întărirea relațiilor cu comunitatea medicală. Vlad este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

 

Vlad Huțanu o înlocuiește în acest rol pe Dominika Kovacs, care a luat decizia de a-și continua cariera în afara Takeda. „Vreau cu această ocazie să-i mulțumesc Dominikăi pentru excelenta contribuție în integrarea echipelor Takeda și Shire, facilitând în același timp accesul pacienților la terapiile inovatoare Takeda“, a adăugat Jiri Smejkal.

 

***

 

Takeda (TSE:4502) (NYSE:TAK) este o companie globală, bazată pe valori și orientată pe cercetare-dezvoltare (R&D), lider în domeniul bio-farmaceutic, cu sediul central în Japonia, care aspiră la îmbunătățirea stării de sănătate și la un viitor mai bun pentru pacienți prin transpunerea științei în medicamente inovatoare. Compania Takeda își concentrează eforturile de cercetare-dezvoltare în patru arii terapeutice: oncologie, gastro-enterologie, hematologie și boli rare. De asemenea, investim în cercetare-dezvoltare în terapii derivate din plasmă și vaccinuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here