Momentul istoric al constituirii Partidului ROMÂNIA RAȚIONALĂ coincide cu începutul perioadei de finalizare a subjugării definitive a poporului român. Identitatea națională ne este amenințată de globalizare. Integritatea teritorială a României ne este amenințată de separatism. Cultura ne este amenințată de populism. Tradiția ne este amenințată prin ridiculizare. Valorile ne sunt devalorizate prin substituirea cu mulțimea non-valorilor politice, culturale, profesionale!

Răspunderea este a românilor, dar vina trădării aparține politicienilor și conducătorilor!

În fața acestor amenințări, rațiunea trebuie să fie motorul acțiunii!

Avem un singur obiectiv major: reinstaurarea demnității și respectului față de sine a fiecărui român, oriunde s-ar afla acesta! Atunci când respectul față de propria persoană primează, românul știe că poate face orice pentru ca demnitatea să nu îi fie știrbită!

Avem o singură cale pe care dorim să o urmăm: calea neutralității, a obiectivismului dat de rațiunea cu care vom face alegerile! Judecând înainte de a reacționa, analizând înainte de a vorbi și acționând ferm și fără oprire, vom reuși să generăm momentul cinetic necesar răsturnării situației în care se găsește România.

Avem o singură datorie: să lăsăm în urma noastră o Românie demnă, mândră, curată și pregătită să își apere valorile, interesele și identitatea în fața oricărei amenințări interne sau externe, condusă de către tineri, sprijiniți de vârstnici. Țara nu este negociabilă! Aparține în totalitate a românilor! Oricine spune, crede sau simte altceva și nu face nimic pentru a schimba situația este la fel de vinovat precum cei care au participat la distrugerea țării prin acțiunile sau inacțiunile lor de până acum.

Avem o singură chemare pe care o adresăm românilor: ieșiți din carapacea indiferenței, a fricii și a autosugestiei nefaste că singuri nu puteți schimba nimic! Pentru fiecare dintre valorile poporului român și ale României există cel puțin un milion de cetățeni care luptă. Până acum lupta s-a dat fragmentar, disparat, fără sorți de izbândă! Acum vă oferim vocea și resursele pentru ca bătălia să fie dată concentrat, în punctul de maximă importanță: în administrația locală și în parlament! Vreți să contribuiți? Vă așteptăm!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here