Reînnoind acest parteneriat pentru o perioadă de patru ani, Opel/Vauxhall își confirmă încrederea în GEFCO. Contractul reflectă excelența GEFCO în logistica de tip 4PL și consolidează poziția de lider a companiei pe piața europeană a logisticii auto.

 

Încredere recunoscută în expertiza 4PL a GEFCO

 

Opel/Vauxhall reînnoiesc contractul cu GEFCO pentru gestionarea lanțului de aprovizionare pentru o perioadă de patru ani, începând cu 1 ianuarie 2019. Acest lucru demonstrează stabilitatea parteneriatului dintre cele două companii și încrederea pe care Grupul PSA o are în GEFCO.

 

Acest contract acoperă toată logistica  de aprovizionare si distributie pentru Opel/Vauxhall în Europa și Turcia. GEFCO va distribui piese pentru fabricile de asamblare Opel/Vauxhall de la locațiile furnizorilor din întreaga lume. În plus, grupul va livra vehicule dealerilor și importatorilor.

 

„Suntem foarte mulțumiți de faptul că Opel/Vauxhall continuă să recunoască parteneriatul puternic cu GEFCO. Soluțiile 4PL ale GEFCO îi oferă companiei o expertiză unică în logistica auto. Prin gestionarea tuturor fluxurilor de logistică Opel/Vauxhall în Europa și Turcia, permitem clienților noștri să optimizeze lanțul de aprovizionare și să se concentreze asupra activităților principale”, a explicat Antoine Redier, vicepreședinte executiv 4PL Solutions, GEFCO.

 

Rémi Girardon, directorul executiv al lanțului de producție și aprovizionare în cadrul Opel Automobile GmbH, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare continuarea parteneriatului nostru de succes cu GEFCO. Este esențial să avem procese logistice flexibile, inovatoare și rentabile, care să fie perfect integrate în operațiunile noastre industriale. Suntem încântați să ne bazăm pe parteneri excepționali precum GEFCO”.

 

Un parteneriat integrat, compatibil cu ADN-ul GEFCO

 

Pentru a-și alinia permanent soluțiile la nevoile Opel/Vauxhall, GEFCO își va consolida echipele de ingineri în cele șase țări în care compania operează în Europa (Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Spania și Regatul Unit).

 

Luc Nadal, directorul executiv al GEFCO, explică: „Gestionarea tuturor soluțiilor lanțului de aprovizionare ale Grupului PSA ne pune într-o poziție perfectă pentru a oferi sinergii. Putem menține un nivel ridicat de fiabilitate prin alăturarea fluxurilor ambelor branduri. Abordarea noastră se bazează pe construirea unui parteneriat solid, potrivit culturii noastre „Infinite Proximity™” și semnăturii noastre de brand „Partners, unlimited”.”

 

O provocare cheie: optimizarea costurilor logistice

 

Echipele GEFCO de pe teren își pot valorifica expertiza pentru a optimiza lanțul de aprovizionare Opel/Vauxhall și pentru a genera  reduceri de costuri. Pentru a atinge acest obiectiv, GEFCO se va baza pe experiența, creativitatea și capacitatea sa de a folosi eficient toate resursele disponibile. Grupul a reușit să facă față cu succes acestei provocări și intenționează să-și consolideze cooperarea cu Opel/Vauxhall și în anii următori.

 

 

DESPRE GRUPUL GEFFCO

Noi cei de la GEFCO credem că parteneriatele pe termen lung sunt calea către creșterea mutuală. Ne folosim de cei 69 de ani de experiență acumulată în domeniu ca să proiectăm și să lansăm în peste 10 sectoare industriale soluții inteligente și flexibile pentru lanțul de aprovizionare. La momentul actual, Grupul GEFCO se situează printre liderii europeni de pe piața de logistică a automobilelor, regăsindu-se în top 10 furnizori globali de soluții de achiziții multimodale. Grupul își desfășoară activitatea în 47 de țări, include peste 300 de puncte de desfacere/destinații în rețeaua actuală și numără 13.000 de angajați în întreaga lume. În anul 2017, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 4.4 bilioane de euro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here