Prima Școală Postuniversitară de Afaceri destinată membrilor în consilii de administrație

 

ENVISIA aduce în premieră în România o serie de programe acreditate de profesionalizare destinate membrilor și aspiranților la poziții în consiliile de administrație ale companiilor. În parteneriat cu Henley Business School din Marea Britanie, una dintre cele mai prestigioase școli de profil din lume, ENVISIA oferă începând cu 2019 programul ENVISIA Boards of Elite Master of Arts in Board Practice & Directorship, singurul program educațional cu acreditare în UE și în România destinat profesionalizării membrilor Consiliilor de Administrație și managerilor seniori.

În mediul economic românesc, practica demonstrează că de cele mai multe ori selectarea membrilor consiliilor de administrație, de supraveghere sau consultative este mai degrabă subiectivă, aceștia fiind specialiști extraordinari în domeniile lor de activitate, dar cunoscători doar ai unei părți din spectrul de instrumente necesare asumării acestui rol în conducerea unei companii.

În acest context, programul are ca scop transformarea acestor consilii de administrație în adevărate nuclee de profesioniști care au la îndemână toate cunoștințele și instrumentele economice, financiare și de guvernanță corporativă necesare pentru a lua decizii în deplină recunoaștere și asumare a impactului acestora.

Programul ENVISIA Boards of Elite Master of Arts in Board Practice and Directorship în parteneriat cu Henley Business School UK oferă cursanților trei tipuri de certificări, în funcție de nivelul de aprofundare dorit:

  • Nivelul 1: Certificate in Board Practice and Directorship (1 săptămână intensiv + 3 luni la distanță)
  • Nivelul 2: Diploma in Board Practice and Directorship (1 săptămână intensiv + 3 luni la distanță)
  • Nivelul 3: Master of Arts in Board Practice and Directorship (intre 6 si 12 luni, la distanță)

Acest program se adresează membrilor în consiliile de administrație, directorilor executivi (CEOs), directorilor aspiranți la poziții în consiliile de administrație, precum și directorilor non-executivi și directorilor seniori (vicepreședinți și directori de departamente) din companii private sau publice și organizații non-profit. Este un program part-time flexibil care se desfășoară în stadii succesive, primul în România și urmatoarele în Marea Britanie, cursurile fiind susținute de profesori și practicieni experimentați în guvernanță corporativă. Este accesibil directorilor și managerilor cu experiență profesională excepțională care doresc să contribuie la dezvoltarea mediului economic și de afaceri local și a societății românești în ansamblul ei.

 

###

 

Despre Envisia Board of Elites

Inițiativă a Adrianei Lobda și a lui Carmen Micu, antreprenoare cu îndelungată experiență managerială și de specialitate, școala postuniversitară de afaceri ENVISIA își propune să creeze mediul educațional ideal pentru un leaderhsip resonsabil în guvernanța corporativă. Pornind de la convingerea că evoluția societății românești trebuie să aibă la bază atât dezvoltarea personală plurivalentă, cât și o mentalitate deschisă către dobândirea de competențe și profesionalizare, ENVISIA își asumă o misiune de formare a elitei leadership-ului actual care să contribuie efectiv și decisiv la construirea unui mediu economic motivant și solid.
Despre Henley Business School

Fondată în 1945 ca parte a Universității Reading din Marea Britanie, Henley Business School se află în top 10 cele mai bune școli de business din Europa și este o prezență constantă în top 50 cele mai bune școli de afaceri din lume (conform Financial Times).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here