În timpul zborului ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 și a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate și limbaj incoerent.

 

Respectând procedurile, comandantul a anunțat autoritățile de pe aeroportul Otopeni. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violență față de echipaj, ori alți pasageri.

 

Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze și respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea și plasarea lui în partea din spate a cabinei. Pasagerul nu a opus rezistență, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situație fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat și bine pregătit.

 

Pasagerii au mulțumit echipajului nostru pentru discreția, calmul și siguranța în decizii cu care s-a gestionat această situație. Siguranța pasagerilor noștri este o prioritate, iar procedurile și pregătirea foarte bună a membrilor echipajului nostru ne permit să o garantăm la fiecare zbor.

 

 

 

 

 


 

Despre Blue Air:

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 100 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania.

 

Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero. Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membru cu drepturi depline IATA. Blue Air operează o flotă de aeronave Boeing 737, având interioare moderne, ce asigură pasagerilor un confort sporit și o experiență îmbunătățită pe timpul zborului. Pentru mai multe informații despre Blue Air, anunțurile legate de noile rute, bilanțul pe 2017 etc, te invităm să accesezi pagina de PRESA a site-ului blueairweb.com

 

Destinații Blue Air în 2018:

  • din București: Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Köln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris Beauvais, Palma de Mallorca, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.

 

  • din Bacău: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.

 

  • din ClujNapoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.

 

  • din Constanța: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timișoara, Iași.

 

  • din Iași: Barcelona, Bruxelles, București, Köln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino, Constanța.

 

  • din Larnaca: Atena, Birmingham, București, Londra Luton, Salonic.

 

  • din Liverpool: Alicante, Bacău, București, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Roma Fiumicino, Malaga, Palma de Mallorca.

 

  • din Sibiu: Stuttgart.

 

  • din Torino: Alghero, Bacău, Bari, București, Catania, Copenhaga, Iași, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Stockholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara,
    Trapani și Sevilia, Stockholm Arlanda, Paris Charles de Gaulle.

 

  • din Alghero: Roma Fiumicino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here