In perioada 9-11 martie 2018, BizzeBikes prezinta in premiera, la Salonul Bicicletei din Bucuresti, prima bicicleta Bizz Chopper.

Bizz Chopper - BizzOnWheels

Bizz Chopper – BizzOnWheels

Transportul electric este un domeniu in continua crestere, iar Romania se aliniaza, incet, incet, la tendintele internationale. Vorbim nu doar despre adoptarea mijloacelor de transport electrice pentru deplasare, dar si despre productia acestor mijloace in tara. BizzOnWheels este una dintre primele companii producatoare de biciclete electrice din Romania, premiata la Salonul International de la Geneva.

 

Dupa succesul national si international al modelelor de biciclete prezentate la saloanele de specialitate, BizzOnWheels adauga un nou produs in portofoliul brandului BizzeBikes. Este vorba despre o bicicleta exclusivista, Bizz Chopper, o bicicleta care te scoate in evidenta si te face sa te simti ca un super erou, datorita designului si al ghidoanelor, acestea asigurand o postura de forta, confortabila. Pe aceasta nisa, a bicicletelor exclusiviste, Bizze Bikes isi propune sa cucereasca piata internationala cu acest model inedit de bicicleta, primul de acest fel produs in Romania.

 

Bizz Chopper inglobeaza designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia moderna a bicicletelor electrice, avand un motor pe roata din spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W incorporata in rezervorul bicicletei si un display LCD cu super contrast, ce afiseaza toate informatiile necesare chiar si in bataia soarelui. Farul cromat supradimensionat reprezinta una dintre piesele de rezistenta ale bicicletei Bizz Chopper, ce ii confera un aspect retro unic, impreuna cu furca “Double Down” de 640 mm, coarnele “Z” si cadrul din otel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% in atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamt.

 

Am dorit sa construim o bicicleta electrica cu un aspect deosebit, pentru un public exclusivist, pentru cei ce au spiritul liber si un simt dezvoltat de unicitate, o bicicleta electrica pentru cei ce vor sa experimenteze senzatia de libertate pe doua roti. Astfel, am ajuns sa lansam Bizz Chopper.

Bizz Chopper prezinta roti spectaculoase si jante cu pereti dubli din aluminium. Cele 108 spite din inox, pentru fiecare roata, si cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual cu cea mai mare grija pentru detalii.„ mentioneaza Ovidiu Teofanescu, Manager BizzOnWheels.

 

Franele Tektro hidraulice ale Bizz Chopper garanteaza oprirea eficienta la franare, iar schimbatorul Shimano cu 6 viteze, actionat de o maneta “custom made” integrata in rezervorul bicicletei, asigura o senzatie unica. Viteza maxima este de 25Km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu actionare instanta te ajuta sa pedalezi fara efort chiar si la deal, avand o autonomie de 60 km. Optional, se poate adauga si o acceleratie manuala la deget, ce te va face sa te simti cu adevarat pe o motocicleta chopper.

 

„Bizz Chooper poate fi achizitionata cu 12.000 lei, dar la Salonul Bicicletei din Bucuresti am pregatit un discount surpriza pentru cei care sunt interesati de o astfel de bicicleta. Astfel, ii asteptam pe toti pasionatii de transport electric la standul Bizze Bikes„ continua Ovidiu Teofanescu, Manager Bizz On Wheels.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here