• Holsten, Berea Germană Nr. 1 în România devine partener oficial al FC Viitorul Constanța pentru următorii trei ani
  • Campioana României la fotbal va beneficia de sprijinul brandului de bere de origine germană cu o tradiție de peste 138 de ani
  • Parteneriatul va debuta cu ocazia play-off-ului Europa League, în care echipa lui Hagi înfruntă austriecii de la FC Salzburg

Holsten, Berea Germană Nr. 1 în România aflată în portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), a semnat un parteneriat pe trei ani cu campioana României la fotbal în sezonul 2016 – 2017, FC Viitorul Constanța.

Acordul a fost anunțat în cadrul conferinței de presă ce a avut loc miercuri, 16 august, la care au participat Shachar Shaine, președintele URBB, și Gheorghe Hagi, fondatorul și managerul tehnic al campioanei din 2017 a Ligii 1 de fotbal.

Parteneriatul cu FC Viitorul Constanța a venit ca o alegere naturală pentru noi, pe fondul valorilor și principiilor autentice care ne definesc perfect viziunea. Seriozitatea, pasiunea și respectul sunt trăsături care au stat la baza succesului echipei Viitorul Constanța și calități pe care dorim să le susținem și promovăm, potrivindu-se perfect cu spiritul Holsten, asociat cu cavalerii care promovează valori precum: fair play, joc în echipa, perseverență și spirit de învingător. Suntem entuziasmați de performanțele obținute de acest club sub conducerea lui Gheorghe Hagi, căruia suporterii sportului-rege din România îi datorează nenumărate satisfacții. Ne dorim să îl sprijinim și să îi fim alături pe termen lung, și să punem umărul alături de acest club la obținerea a cât mai multor performanțe, oferindu-le astfel românilor cât mai multe motive de bucurie,” a declarat Shachar Shaine, președinte URBB.

Suntem încântați de susținerea Holsten, un brand solid care ni se alătură în drumul către noi performanțe și considerăm că este răsplata eforturilor noastre susținute, care ne-au adus și titlul de campioană a României la fotbal. Ne propunem să investim în continuare în programe de educare și promovare a fotbalului ca un mod de viață sănătos și sperăm ca fanii să fie prezenți în număr tot mai mare la meciuri pentru a ne susține”, a spus Cristian Bivolaru, director general FC Viitorul Constanța.

Primul meci al echipei FC Viitorul Constanța cu sigla Holsten pe tricourile de joc va avea loc joi, 17 august, când campioana României va înfrunta FC Salzburg în ultimul tur preliminar pentru calificarea în grupele competiției Europa League 2017-2018.

# # #

Despre Holsten

Holsten este un brand de origine germană, cu o tradiție de peste 138 de ani. Produsă pentru prima dată în Hamburg – Germania, în anul 1879. Numele acesteia provine de la denumirea unui trib germanic, Holsten, care a locuit în partea sudică a Germaniei în secolul al XII-lea. În anul 2004 Fabrica Holsten Brauerei a intrat în protofoliul Carlsberg, iar în 2005 intra în portofoliul URBB, fiind produsă la fabrica Tuborg de lângă București.

Holsten Premium este o bere originală care a adus în România experiența berarilor germani. Holsten Pilsner a fost lansată în august 2013 ca extensie de brand, parte a segmentului local. Aceasta este o bere germană de calitate, care respecta Reinheitsgebot Legea Bavareză a Purității Berii folosind doar 3 ingrediente: malț, hamei și apă, și se adresează consumatorilor care își doresc o bere de calitate la un preț accesibil și care apreciază un moment de relaxare la sfârșitul unei zile grele de muncă.

Despre URBB

URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi gama de sucuri Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here