Sursa foto: https://pixabay.com/photos/blue-denim-jacket-clothing-fashion-2564660/

Femeile sunt mereu preocupate de modul în care arată, dar și de accesoriile pe care le poartă, motiv pentru care sunt dispuse să investească timp și bani în obiectele pe care le cumpără. De exemplu, reprezentantele sexului frumos trebuie să știe că există câteva tipuri de genți, pe care le pot purta, indiferent de vârstă. De la alegerea celui mai interesant rucsac de damă și până la gențile clasice, de mâna, toate sunt excelente pentru femeile care vor să fie sigure că își pot lua de acasă toate obiectele personale.

Genți tip poștaș

Printre cele mai populare accesorii pentru femei se numără gențile tip poștaș. De ce? Acestea sunt extrem de practice, încăpătoare și sunt disponibile în modele interesante. Ele pot fi realizate dintr-o gama largă de materiale, începând de la pielea naturală și până la materialele din pânză, care sunt recomandate mai ales pentru sezonul cald. Utilizând astfel de accesorii, femeile își păstrează mâinile libere și se pot deplasa fără probleme.

Genți tote

Foarte asemănătoare cu gențile shopper, modelele tote sunt generoase din punct de vedere al dimensiunilor și rămân mereu deschise în partea superioară. Ele sunt prevăzute cu 2 toarte, astfel încât să poată fi ținute în mâna sau puse pe umăr. Astfel de accesorii pot fi combinate atât cu ținutele office, cât și cu cele casual, în funcție de materialele din care sunt realizate.

Citește și: De ce să alegi un rucsac urban pe care să-l porți cu mândrie?

Rucsac de damă

Reprezentantele sexului frumos care preferă mai degrabă accesoriile practice, în detrimentul celor sofisticate se pot orienta către un rucsac de damă. Acesta poate fi micuț și cochet sau mai mare, din piele ori din materiale textile. Cât despre gama cromatică, accesoriile pot fi uni sau colorate, în funcție de preferințele femeilor.

Poșete plic

Gențile plic se află și ele pe lista accesoriilor care sunt potrivite pentru orice vârstă. Folosite de regulă la evenimente deosebite, așa cum sunt petrecerile de tip cocktail ori nunțile sau botezurile. Gama de accesorii din această categorie este și ea una foarte largă, oferind reprezentantelor sexului frumos posibilitatea de a le alege pe cele mai potrivite pentru ele.

Genți tip servietă

Nu în ultimul rând, gențile tip servietă sunt și ele ușor de purtat de către femei, indiferent de vârstă pe care o au. De regulă, aceste poșete sunt potrivite pentru outfiturile office și sunt ideale pentru stilul minimalist, sobru. Dacă unele genți sunt mari, astfel încât să permită reprezentantelor sexului frumos să-și ia cu ele inclusiv laptopul, altele sunt micuțe și se închid pe baza de cataramă.

Toate aceste tipuri de genți trebuie neapărat să se regăsească în dulapurile femeilor, pentru că ele să poată alege accesoriile optime, în funcție de locul în care urmează să meargă, dar și în funcție de ținutele pe care le poartă. Este esențial că reprezentantele sexului frumos să aibă cât mai multe modele, pentru a putea jongla între ele!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here