Din ce in ce mai multe corporatii isi deschid birouri in Romania, intrucat aici exista o forta de munca excelenta, pe care oamenii de afaceri o pot folosi la capacitate maxima. Modul in care arata cladirile de birouri este unul dintre factorii pe care viitorii angajati il iau in considerare inainte de a decide daca accepta un loc de munca sau nu, motiv pentru care antreprenorii trebuie sa acorde o atentie deosebita cand aleg un design interior pentru birouri si sedii de firma. Tinerii cauta atat beneficii materiale, cat si o atmosfera placuta, de care sa se bucure in fiecare zi, mai ales ca isi utilizeaza toate resursele psihice pentru a obtine rezultatele dorite!

 

Gama cromatica

Pentru inceput, cei care cauta sa deschida cladiri de birouri trebuie sa aiba in vedere gama cromatica. Nuantele folosite pentru realizarea peretilor, dar si cele utilizate pentru piesele de mobilier sunt extrem de importante pentru obtinerea unei atmosfere prietenoase.

 

Nimeni nu-si doreste sa lucreze intr-un loc auster, in care exista o singura culoare! De exemplu, nuantele aprinse, puternice se numara printre preferintele celor care se ocupa de designul cladirilor in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea.

 

Compartimentare

Un alt aspect foarte important referitor la cladirile de birouri este posibilitatea de compartimentare si modul in care este realizat acest lucru. Daca in marile corporatii este deja o regula ca angajatii sa lucreze intr-un spatiu de tip open space, aici trebuie sa existe si sali de conferinte, in care sa poata fi tinute sedinte, dar si birouri in care managerii sa se poata ocupa in liniste de sarcinile de zi cu zi.

 

Mai mult, compartimentarea poate eficientiza o cladire, mai ales atunci cand designerii interior sufereaza clientilor idei excelente prin care fiecare loc poate fi utilizat intr-un scop anume. Niciun centimetru nu trebuie irosit, spun specialistii Studio inSign!

 

Design interior pentru birouri si sedii de firma cu ajutorul pieselor de mobilier

Pe lista detaliilor care mai trebuie luate in considerare cand vine vorba despre design interior pentru birouri si sedii de firma se numara si felul in care sunt alese si folosite piesele de mobilier. Ele trebuie sa fie confortabile si usor de utilizat. De exemplu, modul in care angajatii stau la birou, birourile in sine, dar si amenajarea bucatariei si a spatiilor sanitare sunt extrem de importante pentru obtinerea nivelului de confort dorit.

 

Elemente de décor

In ceea ce priveste elementele de décor, ele nu trebuie sa lipseasca din spatiile de birouri. Tablourile, imaginile printate pe panza, vazele: toate acestea pot fi folosite pentru imbunatatirea starii pe care oamenii o au atunci cand pasesc in birou.

 

Atunci cand cladirile sunt calde si prietenoase, randamentul indivizilor creste din punct de vedere al eficientei. Este dovedit faptul ca angajatii sunt mult mai motivati sa lucreze intr-un spatiu in care se simt bine!

 

Designul de interior joaca un rol esential in construirea si amenajarea unei cladiri de birouri. Si pentru ca numarul corporatiilor creste de la an la an, managerii trebuie sa tina cont de toate cele mentionate anterior!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here