Inchirierea rochiilor este un “truc” folosit de multi ani de catre vedete. Astfel, ele pot avea o aparitie diferita la fiecare eveniment fara sa investeasca sume foarte mari in rochii pe care le poarta o singura data. Acum, cand majoritatea pozelor de la evenimente sunt postate online, nu este rentabil sa cumperi cate o rochie pentru fiecare ocazie. De ce sa cumperi cand poti sa inchiriezi?

Desi inchirierea rochiilor era un subiect tabu acum cativa ani, se pare ca romancele s-au aliniat tendintelor din vest si au devenit foarte receptive la acest tip de servicii.

Simona Dress Studio s-a nascut din dorinta de a face lucrurile diferit si isi doreste  ca acest serviciu sa fie accesibil tuturor categoriilor de clienti, nu doar celor cu venituri mari.

 “Vrem sa redefinim modul in care cumparam si folosim rochiile. De acum nu te vei mai intreba “Eu cu ce ma imbrac?”

 

O parte din rochiile disponibile pentru inchiriat pe site-ul inchiriatrochii.ro fac parte din colectiile unor branduri cunoscute in UK dar indisponibile in magazinele din Romania: Little Mistress, Virgos Lounge, Mascara, TFNC, insa Simona Dress Studio colaboreaza si cu un atelier de croitorie si intentioneaza sa produca propria colectie de rochii.

De la rochii de zi, de seara sau chiar pentru gravide,  acestea se pot inchiriat pentru o perioada de 3 zile, o zi si chiar o ora, la preturi intre 29 lei si 350 lei.

Pentru a se sigura  ca alegerea rochiei preferate este corecta, inainte de a inchiria, clientele pot programa o  sedinta de proba gratuita in studio-ul din Bucuresti, pe Strada Matasari.

 

In fiecare luna in colectie sunt adaugate modele noi, create in functie de tendintele sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here