Genti.CLUB ofera iubitoarelor de frumos o colectie de genti de vara, in toata perioada estivala 2017, la preturi promotionale. Colectia le este prezentata pasionatelor fashion pe site-ul companiei pentru a simplifica cu mult achizitionarea gentilor dorite. Colectia include: genti clutch, genti grab, genti hobo, genti laptop, genti mana, genti postas, genti tote, genti umar,  posete dama si rucsacuri, intr-o diversitate de modele, dimensiuni si culori.

„Ne adresam femeii moderne care pune pret pe modul in care se prezinta si stie ca geanta ei vorbeste despre ea” – spune Raluca Trimbitasu, managerul companiei.

Genti.CLUB aduce in atentia femeii moderne modele de genti atractive, lucrate din materiale de o foarte buna calitate, la preturi mai mult decat modeste. Strategia companiei include posibilitatea de a oferi tuturor femeilor acces la produse de calitate, indiferent din ce categorie sociala fac parte acestea. De astfel, scopul companiei este de a demonstra ca in cazul colectiei de genti vara 2017  „ieftin” nu vizeaza calitatea ci doar pretul produselor.

Femeile carora li se adreseaza Genti.CLUB au intre 18 si 70 de ani, sunt sofisticate, pasionate de frumos si poarta lucruri nu pentru pret, ci pentru calitate.

Colectia  genti vara 2017, include: genti tote, atragatoare si functionale;  genti postas, practice si usor de purtat, genti mana in dimensiuni, forme si culori diverse,  posete dama foarte elegante s.a.m.d.

Succesul pe care Genti.CLUB il urmareste este cladit pas cu pas pe ideea ca poti construi ceea ce iti doresti atata timp cat clientul primeste de la tine o calitate inalta a produselor si o comunicare eficienta.

Cu produsele Genti.CLUB clientele se pot familiariza pe blogul site-ului si pe mai multe canale de  social media: pagina de Facebook cu magazin integrat, Twitter, canal YouTube, Instagram si Pinterest.

Comenzile la gentile de vara 2017 se fac telefonic – 0725-547.192 – sau online, simplu, rapid si eficient, in orice moment al zilei. Comanda va fi expediata clientei intr-un timp foarte scurt prin intermediul unei companii de curierat.

Despre GentiCLUB

Genti.CLUB este magazinul tau online de genti dama, posete si rucsacuri. Pornit ca o mica afacere de familie, contine acum contributia intregii familii Raluca si Costin cu cei patru copilasi Dragos, Felicia, Ilinca si Vladut. Prima promovare de produs facuta de copii a avut un succes real, cu cateva mii de vizualizari in prima zi de la publicare. Genti.CLUB isi propune sa ajute clientele sa-si gaseasca geanta care vorbeste despre e

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here