• OPPO Find X5 Pro a câștigat premiul EisaAdvancedSmartphone 2022-2023
  • Cîștile Enco X2 au primit distincția EISA In-EarHeadphones 2022-2023

 

 

 

București, 17 august 2022:OPPO, lider global în tehnologie, primește două distincții prestigioase: „EISA AdvancedSmartphone 2022-2023” pentru smartphone-ulflagshipFind X5 Pro și „EISA In-earHeadphones2022-2023” pentru căștile Enco X2. Premiile au fost decernate de Asociația Expert Imageand Sound (EISA), o coaliție ce grupează 59 dintre cele mai cunoscute publicații de electronice de larg consum din lume.

„Suntem încântați să primim premiul EISA pentru inovația adusă de Find X5 Pro. Câștigăm premiul pentru deja al treilea an la rând și demonstrăm, astfel, dedicarea noastră pentru a crea dispozitive care depășesc așteptările consumatorilor și oferă experiențe premium. Find X5 Pro ridică ștacheta pentru imaginile capturate desmartphone-uri și designul premium, prin încorporarea unor funcții de vârf la nivel de industrie care permit consumatorilor să se exprime în propriile lor condiții. Este o onoare să ne fie recunoscute eforturile de a îmbunătăți constant piața smartphone-urilor, dar și să primim recunoaștere pentru cel mai recent dispozitiv IoT este un plus considerabil. Construind pe impulsul generației anterioare, Enco X, modelul X2 redefinește experiența audio, servind și ca o declarație de modă, cu performanțe acustice de vârf și un design elegant”, declară Bingo Liu, Președinte, OPPO Western Europe.

„Încorporând un sistem de camere superior, cu tehnologie avansată de stabilizare, capacitate uimitoare a bateriei și o construcție premium, impresionantul OPPO Find X5 Pro este un smartphone ale cărui caracteristici redefinesc stadiul actual al tehnicii. În interiorul șasiului cu fața de sticlă, finisat în ceramică albă sau neagră, se află un procesor octa-coreQualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 de 4 nm și până la 512 GB spațiu de stocare și 12 GB RAM. Combinat cu afișajul AMOLED LTPO 2.0 de 170 mm, cu o rată dinamică de refresh de 120 Hz, Find X5 Pro oferă specificații imbatabile. Camera sa principală de 50 MP este completată de un obiectiv cu unghi ultra-larg de 50 MP și un teleobiectiv de 13 MP cu OIS. În prezent, îl evaluăm drept cel mai avansat smartphone din lume, de departe”, adaugă Paul Miller, Președinte, EISA.

OPPO Find X5 Pro este rezultatul unui deceniu de cercetare și dezvoltare în sistemele de camere mobile. Acest lucru i-a permis lui OPPO să creeze MariSilicon X, chipset-ulpropriu, dedicat aducerii la viață a frumuseții din fața camerei. Smartphone-ul duce fotografia computațională la nivelul următor, cu un accent deosebit pe videografie cu lumină scăzută, unde fiecare cadru are detalii, claritate și gamă dinamică care excelează în combinație cu tehnologia OPPO 1 Billion Color Capture.

„Cheia atracției căștilor true wireless Enco X2 este colaborarea cu Dynaudio, dar probabil, cea mai importantă caracteristică este capacitatea de a înregistra sunet stereo binaural Dolby, o funcție indispensabilă pentru creatorii moderni de conținut. O actualizare îndrăzneață față de modelul său predecesor, Enco X2 dispune de un nou driver coaxial în două căi, în parteneriat cu un driver de bas dinamic ultra-ușor și ultrasubțire cu o unitate plană cu patru magneti care gestionează frecvențele înalte la o frecvență de 40kHz. Printre inovațiile hardware se numără și procesarea avansată – inclusiv anularea activă a zgomotului – și DAC de înaltă calitate care acceptă rate de eșantionare de 96 kHz. Căștile OPPO au membrane speciale antibacteriene și sunt rezistente la praf sau apă. Aceasta sunt căștile intra-auriculare fără fir de nivel superior, care combinăfuncționalitățile bogate cu o reproducere a sunetului extrem de bună”, completează Miller.

OPPO Enco X2 furnizează o calitate premium reală a sunetului, prin colaborarea cu Dynaudio. Căștile au un design coaxial cu dublu driver, adesea regăsit doar în produsele audio de ultimă generație. Modelul oferă o capacitate de anulare a zgomotului de vârf la nivel de industrie, cu o adâncime maximă de 45 dB și o lățime maximă de 4 kHz.

###

Despre OPPO

 

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maimult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here