Cartierul Aviatiei poate fi vazut in Bucuresti, luni, 7 mai 2012. SILVIU MATEI / MEDIAFAX FOTO

 

Întreaga echipă TNI continuă să lucreze și în actualele condiții! TNI este aici pentru tine!

Lansăm în premieră un program susținut de webinarii cu program săptămânal. Aducem în fața ta personalități din domenii de interes,  astfel încât ideile și vasta experiență internațională să îți fie de ajutor în compensarea efectelor negative ale actualei situații, dar mai ales în a reuși să găsești și să profiți de noile oportunități.

Miercuri, 15 Apriliei, orele 12.00 îl vom avea invitat pe Domnul Walid Moussa, Președinte Mondial al Federației Internaționale Imobiliare (FIABCI), iar tema webinarului este: Efectele COVID-19 asupra pieței imobiliare !

Walid Moussa este un om de afaceri de prestigiu internațional, care activează în domeniul imobiliar la scală globală. Având la bază studii juridice, dl. Moussa a făcut tranziția în domeniul imobiliar. Este Președintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) și președintele fondator al FIABCI -Liga Țărilor Arabe. De asemenea, Dl. Moussa are rolul de Ambasador Economic al Confederației de Afaceri din Andorra(CEA), reprezentându-i interesele în Orientul Mijlociu. Fondată în 1951, FIABCI este o organizație multidisciplinară, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și are prezență în peste 49 de țări, pe toate continentele.  Membri FIABCI sunt agenți imobiliari, dezvoltatori, arhitecți, avocați, evaluatori, academicieni și cercetători, investitori, finanțiști/bănci, etc. Misiunea organizației este să ofere membrilor săi acces la informații, oportunități și la o rețea imobiliară globală. FIABCI are rolul de  membru consultativ al Organizației Națiunilor Unite (ONU) și în această capacitate este implicată în rezolvarea unor probleme care afectează societatea la nivel global: lipsa de locuințe, accelerarea urbanizării și problemele de mediu.

Webinarul va fi moderat de PR Manager TNI – Cristina BERCEA.

Locurile sunt limitate ! Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM,  apoi salveaza evenimentul în calendarul tău.

LINK de înregistrare:  CLICK AICI

Profită la maxim de acest canal de informații și trimite-ne întrebările tale pentru invitatul special : Domnul Walid Moussa, până cel târziu marți, 14 Aprilie, orele 12.00, pe adresa de email :  info@targulnationalimobiliar.ro Vom transmite întrebările tale mai departe și fie în webminar, fie într-un articol post eveniment vei primi un răspuns avizat.

TNI WEBINAR este o inițiativă Târgul Național Imobiliar – TNI, apărută ca o necesitate de comunicare și apropiere între actorii importanți ai pieței imobiliare și de construcții : dezvoltatori, agenți imobiliari, instituții financiare, asociații profesionale, specialiști în domenii conexe, pe de o parte și publicul larg, clienții finali, pe de altă parte.

Creștem împreună ! TNI este aici pentru tine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here