Pop-Up Jazz Club nr.5:

 

Trupa New Fossils din Budapesta va încheia seria nomadă Pop-Up Jazz Club din acest an cu un concert susținut la Sala Radio din Cluj-Napoca. Preț de o seară, locația va fi transformată pentru ca publicul să poată experimenta atmosfera unui club de jazz. Evenimentul va avea loc marți, 28 noiembrie, de la ora 19:00, iar biletele pot fi cumpărate de pe iabilet.ro.

New Fossils este o trupă nouă din Ungaria, formată din cinci instrumentiști talentați care aduc cu ei o bucată din energia orașului Budapesta. Formația și-a lansat primul album anul acesta, sub labelul lor: Morotva Records. Muzica lor poate fi descrisă ca un jazz slow, cu tentă indie. New Fossil a fost trupa adusă de echipa Jazz in the Park, în această toamnă, la Jazz by the River în Oradea, iar acum vor să ofere experiența trăită acolo și publicului din Cluj.

Încheiem seria evenimentelor Pop-up Jazz Club de anul acesta într-un spațiu care ne place mult și anume Sala Radio, cu cei de la New Fossils, o trupă pe care am descoperit-o recent și care ne-a câștigat cu dinamica și atmosfera pe care o transmit, a declarat Roxana Tarko, project manager Pop-up Jazz Club.

 

Program Pop-Up Jazz Club, 28 noiembrie:

  • 19:00 – Open Doors & DJ
  • 20:15 – 21:30 – Concert New Fossils
  • 23:00 – End

 

Noua serie Pop-Up Jazz Club din acest an a debutat în 23-24 septembrie cu concerte în pepiniera Iulius, din complexul USAMV Borhanci, unde timp de 2 zile, publicul s-a putut bucura de o locație mereu în schimbare și de concertele Luizei Zan, Moonlight Breakfast, Andrei Petrache Trio și Văzduh. A urmat, în 15 noiembrie, super concertul trupei Brass Against. Renumitul colectiv de muzicieni din New York care care îmbină rock-ul și jazz-ul într-un mod cu totul aparte, au creat o atmosferă intensă, plină de energie, la grădina Zazen din Cluj-Napoca.

Pop-Up Jazz Club este un proiect care transformă spațiile publice mai puțin utilizate în cluburi de jazz autentice, din dorința de a atrage atenția asupra lipsei spațiilor concerte și a sălilor de evenimente în România. Concertele live sunt intercalate cu momente de socializare și sesiuni de jam jazz. Această structură face ca fiecare eveniment să fie unic și vibrant. Pop-Up Jazz Club este organizat de echipa Jazz in the Park.

Evenimentul este  finanțat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here