București, 21 ianuarie 2020 – Noerr își întărește echipa. Iulian Sorescu devine partener, în timp ce alți cinci avocați tineri și talentați se alatură echipei pentru a consolida principalele arii de expertiză ale societații: corporate/M&A, real estate și litigii.

Iulian Sorescu, partener asociat și coordonator al departamentului financiar și de ajutoare de stat a fost promovat Partener, în timp ce practicile de coporate/M&A și real estate se întaresc fiecare cu câte un avocat junior și un associate, iar practică de litigii cu un junior.

La sfârșitul anului 2019 Iulian Sorescu a fost promovat în poziția de Partener, după ce a deținut funcția de partener asociat în cadrul Noerr din anul 2008. Iulian are o experiență impresionant în domeniul consultanței financiare complexe, oferind suport clienţilor în îmbunătăţirea și menţinerea performanţelor lor financiare prin asistarea şi monitorizarea activităţilor interne şi optimizarea structurilor lor. De asemenea, în ultimii ani, Iulian a dezvoltat departamentul de Ajutoare de Stat, asistând cu succes împreună cu echipa lui multe companii internaţionale în vederea obţinerii acordului de finanţare pentru ajutor de stat, prin pregătirea planului de afaceri şi a întregului concept al proiectului de ajutor de stat, precum şi asistenţă în relaţia cu Ministerul Finanţelor Publice.

Departamentul de corporate/M&A se consolidează cu un Associate – Cătălina Oancea, care se alătură echipei Noerr după ce anterior a colaborat cu o altă societate de top din piață avocaturii și un Junior Associate – Denisa Moldovan.

Departamentul de real estate se consolidează cu un Associate – Diana Cochilet și un Junior Associate – Miruna Coderie,ambele cu experiență acumulată la societăți de avocatură de top.

Departamentul de litigii se consolidează cu un Junior Associate – Denisa Margas, care va oferi suport și în sfera dreptului penal.

 

Despre Noerr

Noerr înseamnă excelență și gândire antreprenorială. Cu echipe compuse din personalități puternice, Noerr găsește soluții la probleme complexe și provocatoare. Uniţi prin valori comune, cei peste 500 de consultanți au întotdeauna în vedere scopul comun: succesul clienților lor. De aceea, Noerr, că firmă europeană de avocatură de prim rang, este poziționată în mod optim şi pe plan internațional, cu birouri în unsprezece țări și o rețea mondială de „best friends”. Noerr dezvoltă și oferă clienților soluții viabile în domeniile financiar, fiscal și de management.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here